Cancan ultimă oră

Irina Loghin, femeie de afaceri la 81 de ani. Iată ce afacere are îndrăgita cântăreață

Publicat: 04 iun. 2020

Irina Loghin se pare că se descurcă mai bine decât colegii săi de breaslă care în această perioadă au trebuit să strângă bine cureaua. Ce afaceri are cunoscuta cântăreață de muzică populară?

Irina Loghin, afaceri prospere în timpul pandemiei

Irina Loghin a luat decizia bună de a nu se baza în totalitate pe muzică așa cum câțiva artiști procedează. Deși a ajuns la vârsta de 81 de ani, la care ar putea profita din plin de liniște și relaxare alături de familie și apropiați, cunoscuta solistă de muzică populară are destul de multă activitate și câștigă foarte bine datorită afacerilor de care are grijă și pe care le administrează. Cu toate că nu a fost uitată de public, iar de evenimente nu duce lipsă, pe perioada crizei sanitare s-a bazat exclusiv pe veniturile din alte părți.

Artista și-a înființat o firmă specializată în activități de interpretare artistică-spectacole care produce în medie 3.300 de euro pe lună. La averea solistei se adaugă, pe lângă moștenirea pentru popor care este formată din cântecele nemuritoare, un teren intravilan de 400 de metri pătrați și două case – una în valoare de 400 de mii de euro, iar cealată în valoare de 200 de mii de euro de care se vor bucura moștenitorii săi.

Cântăreața deține secretul pentru o îmbătrânire frumoasă

„Singurul demachiant pe care îl folosesc este uleiul de măsline. Când nu se găsea, foloseam și de floarea soarelui. Acum se găsește peste tot. Îl amestec într-un lapte demachiant, aplic pe față și șterg apoi cu un prosop umed și moale. Tenul va fi curat și strălucitor. Nu vă culcați niciodată cu machiajul de peste zi. Este o mare greșeală pentru ten. După demachiere, este bine să îți faci și un masaj al feței, îi va da energie și elasticitate”, a declarat Irina Loghin.

Adauga un comentariu