Cancan ultimă oră

Irina și Răzvan Fodor, dezvăluiri despre momentul în care și-au unit destinele

Publicat: 15 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina și Răzvan Fodor dezvăluiri despre momentul în care și-au unit destinele
Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit în urmă cu 12 ani, iar cei doi au avut parte de o nuntă foarte simplă alături de persoane dragi din viața lor

Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit în urmă cu 12 ani, iar cei doi au avut parte de o nuntă foarte simplă alături de persoane dragi din viața lor. Într-un interviu acordat recent, aceștia au mărturisit cum a fost evenimentul special al vieții lor

Irina și Răzvan Fodor, despre nunta lor din urmă cu 12 ani

În urmă cu 12 ani, Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit, iar aceștia au avut parte de o nuntă ca-n povești, dar cât se poate de simplă. Cei doi și-au dorit ceva restrâns, dar totodată special, unde să-i aibă alături de ei pe cei mai importanți oameni din viața lor.

Într-un interviu acordat pentru CulTour, Irina Fodor a mărturisit că nunta a fost foarte frumoasă și s-au bucurat din plin de eveniment. Vedeta a precizat că acesta a avut loc pe malul unui lac, iar petrecerea a durat până dimineață.

”A fost foarte simplă nunta noastră, n-a fost o nuntă mare, am ales doar cei mai apropiați oameni și cei cu care știm că mergem în continuare în vacanțe, care ne sunt prieteni de suflet, care se bucurau sincer că sunt acolo lângă noi”, a spus Irina Fodor.

La nuntă, Irina Fodor era însărcinată cu fetița lor

Ea și Răzvan Fodor au mai mărturisit că evenimentul a fost și mai special datorită faptului că în acel moment vedeta era însărcinată cu fetița ei și a actorului. Doar ei și doar câteva persoane știau de sarcină la acel moment, însă după puțin timp au aflat cu toții de minunea care urma să vină pe lume.

”Am avut muzică frumoasă, am avut locație frumoasă, a fost pe malul lacului, am dansat până dimineață, s-a terminat pe la 7 fără un sfert, ne-am întins mai mult decât credeam că o ne întinem. La nuntă eram însărcinată în trei luni, noi știam, nu știa toată lumea, dar noi știam, iar pentru noi a fost așa, știam secretul nostru”, au mai spus Irina și Răzvan Fodor.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu