Cancan ultimă oră

Irinel Columbeanu a ajuns falit. Ce se întâmplă, în prezent, cu acesta

Publicat: 23 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Irinel Columbeanu, moștenitorul unei averi imense, lăsate de tatăl său, a ajuns de nerecunoscut. După ce ani de zile s-a lăfăit în lux, acum se pare, nu se mai bucură de aceleași privilegii.

Cum a putut să ajungă acum Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a ținut ani de zile titlurile din presa de cancan din România, mai ales prin prisma averii sale, dar și prin relațiile pe care le-a avut. Printre celebrele de astăzi care i-au stat la braț, se numără Monica Columbeanu, Anna Lesko, Gabriela Botezat, etc. Au fost ani buni în care fostul milionar se plimba doar prin cluburi exclusiviste și în companii elevate.

Conform Impact.ro, Irinel Columbeanu, în 2007, deținea o avere de 150 de milioane de euro. Momentul decăderii acestuia a început în 2007, când averea a scăzut până la 7 milioane de euro. Conform surselor, acum a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere. Nu mai are bolizi de peste 600.00 de euro, ci un Opel cumpărat la mâna a doua.

„Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a povestit o persoană care locuiește în același cartier.

Imaginile pe care nu credea nimeni că o să le vadă vreodată

Zilele trecute paparazii l-au surprins pe fostul milionar într-o postură mai puțin văzută cu ani în urmă. Irinel a fost surprins frecventând o terasă modestă din Capitală, împreună cu niște prieteni. Printre cei cu care s-a afișat fostul soț al Monicăi Columbeanu se afla și Ionel Cojocea, cunoscut ub numele de Ion Boschet. Acesta a ajuns celebru după ce a lovind-o pe vedeta de televiziune Andreea Spătar, la vremea aceea fiindu-i iubită.

După mai multe relații cu cântec, și după o căsnicie eșuată cu Monica Columbeanu, milionarul a ajuns să trăiască aproape depe o zi pe alta. Divorțul de Monica a fost unul costisitor care i-a golit conturile bancare de foarte mulți bani.Sursele Impact.ro spun că Irinel Columbeanu i-ar fi cedat custodia Irinei mamei sale, tocmai din lipsa banilor. Fiica lui Irinel locuiește în America cu Monica Columbeanu și cu Mr. Pink.

„Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au mai spus aceleași surse.

Adauga un comentariu