Cancan ultimă oră

Irinel Columbeanu aruncă bomba despre relaţia dintre Monica Gabor şi şoferul Ricky

Publicat: 22 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irinel Columbeanu aruncă bomba despre relaţia dintre Monica Gabor şi şoferul Ricky
Irinel Columbeanu a vorbit in cartea sa despre relatia dintre Monica Columbeanu si Ricky

Irinel Columbeanu a lansat în urmă cu câteva zile al doilea volum al cărţii sale. Afaceristul a mărturisit că nu înţelegea anumite manifestări a Monicăi Gabor cu puţin timp înainte să-i devină soţie. Irinel a povestit în cartea sa că Monica avea mici răutăţi uneori, care i-au atras atenţia pe parcursul relaţiei lor.

Ea a avut o remarcă la un moment dat cu privire la şoferul Voicu Pânzar, despre care s-a spus la acea vreme că ar avea o relaţie ascunsă.

“Asta nu însemna că Monica era perfectă. Ili nu putu să nu remarce și la ea ceva ciudat. Atunci când asistă la prima ședință ținută de Matei, cu primul val de la Transilvania Fashion care venise acolo. Printre fete se găsea și Monica, dar și unul dintre puținii manechini băieți, pe nume Voicu.

Cel ce avea să devină mai târziu șoferul ei supranumit de presă dâmbovițeană „Ricky Martin de România”. La un moment dat, la o remarcă anodină făcută de Voicu la ceva ce spunea Matei, Monica avu brusc o reacție răutăcioasă, care lui Ili i se păru forțată și inutilă: — Ah, ce nu-mi plac băieții ăștia tineri, când se cred ei deștepți, spuse ea pe un ton afectat și nenatural”, a scris Irinel Columbeanu în Apofenia, potrivit ciao.ro.

Monica Gabor a fost geloasă pe Anna Lesko și s-a aflat și motivul

Pe vremea când Monica Gabor era gravidă, aceasta i-a cerut soțului ei să dea jos fresca semnată de Anna Lesko, fosta lui parteneră de viață, care era pusă la vedere în livingul vilei de la Izvorani, pe un perete. Chiar dacă la început milionarul s-a opus, în cele din urmă s-a conformat dorințelor soției sale.

„Apropierea nașterii Irinei îi puse lui Ili, prin intermediul Monicăi, o problemă dificilă: Pe lângă faptul că te tot sună această Anna Lesko, eu cred și că fresca asta poate avea o influență nefastă asupra fetiței noastre când se va uita la ea, îi spuse Monica, într-o seară, când se uitau la televizor, despre fresca semnată Anna Lesko 2000, de pe peretele cu ghinion, învecinat acestuia.

De ce? Atâtea fete, aproape goale, ar fi cu siguranță pentru ea un exemplu prost la început de drum în viață. Te rog să o dai jos până se naște. Cum să o dau jos, vrei să stric casa?, îi răspunse el. Era, însă, curios dacă Monica, în timp, va reveni și eventual va insista. Așa și fu, deseori și îndelung, până când el, de dragul păcii-n casă, puse mâna pe telefon și îl sună pe Tudor ca să-l învețe pe Ovidiu cum s-o dea jos repede, până nu i se punea Monicăi pata și pe fresca lui”, dezvăluie Irinel Columbeanu în cartea sa.

Adauga un comentariu