Cancan

Irinel Columbeanu o duce tot mai rău. Și-a vândut până și super-barca de la Snagov

Publicat: 17 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Milionarul de la Izvorani s-a confruntat, în ultima perioadă, cu grave probleme financiare, dar, după ieșirea din starea de urgență, se pare că a bifat o tranzacție de succes cu ajutorul unui renumit afacerist din Capitală.

Nu s-au tocmit la preț

Ajuns aproape de vârsta standard de pensionare în România, Irinel Columbeanu (63 de ani) pare să renunțe, ușor, ușor, la distracțiile costisitoare. Milionarul de la Izvorani, care, de ceva timp, s-a confruntat cu mai multe probleme în plan financiar, se pare că a primit, recent, o gură de oxigen. Iri a realizat o tranzacție de succes. Și-a vândut super-barca de la Snagov, pe care petrecea în vremurile bune.

Potrivit surselor noastre, cumpărătorul, care nu s-ar fi tocmit la preț, ba chiar ar fi oferit mai mult decât prețul estimat pe piață, este un renumit afacerist din București. Prieten cu milionarul de la Izvorani, Nicușor Stan, căci despre el este vorba, pare să fie un împătimit al bărcilor de lux, și de mult timp și-ar fi arătat interesul de superba ambarcațiune pe care o deținea Irinel Columbeanu. Recent, se pare că cei doi au ajuns la un numitor comun și, după ce Iri ar fi primit o super-ofertă, n-a mai stat pe gânduri și i-a vândut renumitului afacerist Nicușor Stan superba barcă de la Snagov.

Adauga un comentariu