Cancan

Irinel Columbeanu se căsătorește din nou? Fostul afacerist și-ar dori să se împace cu Oană Cojocaru

Publicat: 14 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Irinel Columbeanu se căsătorește din nou Fostul afacerist și-ar dori să se împace cu Oană Cojocaru
Recent au apărut o serie de zvonuri precum că Irinel Columbeanu se căsătorește din nou, însă fostul om de afaceri a negat acest zvon

După ce s-a spus că Irinel Columbeanu și-ar dori să se împace cu Oana Cojocaru, a apărut un nou zvon cum că fostul afacerist se căsătorește din nou.

Irinel Columbeanu a avut, de-a lungul timpului, legături romantice cu mai multe femei cunoscute din lumea showbiz-ului, însă una dintre ele îi va rămâne mereu în amintire și în inimă. Recent, fostul milionar a recunoscut că încă își amintește de Oana Cojocaru și că ar dori să își reia relația cu ea. De asemenea, a dezvăluit dacă ar fi dispus să se căsătorească din nou, după atâția ani de la divorțul de Monica Gabor.

Irinel Columbeanu se căsătorește din nou?

Chiar dacă au trecut câțiva ani de la despărțirea sa de Oana Cojocaru, Irinel Columbeanu a dezvăluit recent că a reînceput să comunice cu fosta sa iubită, care este cu 40 de ani mai tânără decât el. Fostul milionar și-a exprimat dorința de a o avea din nou alături pe Oana și a discutat despre posibilitatea unei noi căsătorii.

Deși părea hotărât să îi recapete inima brunetei, Irinel a admis că nu are în plan să se căsătorească vreodată.

În ceea ce privește conversațiile pe care le poartă cu Oana Cojocaru, fostul om de afaceri a explicat că discută destul de frecvent cu tânăra, dar subiectele abordate se referă doar la experiențele pe care le-au avut împreună în trecut.

„Nu vreau să mă recăsătoresc. Nu vorbesc chiar în fiecare zi cu Oana, aș putea să zic că aproape în fiecare zi. Discuțiile noastre fac referire de multe ori la unele amintiri pe care le avem împreună, cum am petrecut noi doi acea perioadă când eram împreună. În rest, nimic altceva”, a spus Irinel Columbeanu, conform Click.ro.

Irinel Columbeanu a vrut să se însoare cu Oana Cojocaru

Dacă în prezent nu mai are planuri de căsătorie, în urmă cu câțiva ani, Irinel Columbeanu era hotărât să o ia pe Oana Cojocaru de soție. În urmă cu ceva timp, fostul milionar a dezvăluit că a cerut-o pe brunetă de soție, însă nu au au ajuns să facă pasul cel mare.

Mai mult, fostul afacerist din Izvorani a mărturisit că tatăl Oanei a intervenit, la un moment, dat în relația lor, spunându-i lui Irinel să rupă legătura cu tânăra.

„Eu am cerut-o de soție pe Oana la un moment dat. Atunci când locuiam la ea. La un moment dat, am și primit niște mesaje destul de urâte de la tatăl ei. Mi-a spus să o las în pace pe Oana și să îmi văd de bătrânețile mele.

Nu știu de ce nu s-a concretizat totul între noi cu o nuntă. Pot doar să fac speculații, dar nu îmi stă în caracter”, spunea Irinel Columbeanu pentru Fanatik.ro.

Recent au apărut o serie de zvonuri precum că Irinel Columbeanu se căsătorește din nou, însă fostul om de afaceri a negat acest zvon.

Comentarii
  • O fi dorind !, numai ca o iapa tinara, in calduri si cu pretentii nu se incurca cu un catir batrin si terminat care trage sa moara in sant !

Adauga un comentariu