Cancan ultimă oră

Oana, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, s-a cuplat cu un multimilionar. Cine este noua cucerire a tinerei de 26 de ani

Publicat: 18 nov. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Oana fosta iubită a lui Irinel Columbeanu s-a cuplat cu un multimilionar. Cine este noua cucerire a tinerei de 26 de ani
Oana, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu

O mai țineți minte pe Oana Cojocaru, tânăra de 26 de ani care a avut o legătură amoroasă cu Irinel Columbeanu (66 de ani)? Tânăra a făcut o schimbare majoră în plan sentimental, iar acum s-a cuplat cu un multimilionar! Dragostea plutește în aer pentru fosta iubită a celui care a fost supranumit cândva „miliardarul de la Izvorani”.

Irinel Columbeanu (66 de ani) s-a iubit cu mai multe femei, ultima fiind Oana Cojocaru, o tânără de 26 de ani originară din Bacău. Locuise în chiria, în garsoniera din Colentina, alături de cel care cândva a fost supranumit „miliardarul de la Izvorani”. Totuși, relația lor a durat circa trei ani, în primăvara anului 2021 intervenind ruptura dintre cei doi.

Oana, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, și-a regăsit alinarea în brațele unui multimilionar, fost acționar la o echipă de fotbal iubită din România!

Fusese ultima relație de care publicul a știut. De altfel, fostul soț al Monicăi Gabor mărturisea, în cadrul unui interviu, cum ar fi fost umilit de tatăl fostei sale iubite. După despărțire, cei doi păstraseră legătură și fostul milionar susținea că ar fi putut exista o cale de împăcare.

Timpul a trecut, iar împăcarea nu a mai intervenit. Motivul? După despărțirea de Irinel Columbeanu, Oana Cojocaru a regăsit dragostea! Ea este noua iubită a unui cunoscut milionar din România! Afaceristul, care nu se mai află la prima tinerețe, a fost, în trecut, acționar la una dintre cele mai iubite echipe de fotbal din România și, oficial, ar fi încă implicat într-o căsătorie.

Tânăra de 26 de ani se iubește cu un bărbat implicat într-o mega-afacere

El a dezvoltat în provincie o mega-afacere, iar averea lui ar fi evaluată în jurul sumei de 50 milioane de euro, dacă socotim și ultima investiție despre care presa a scris pe larg. De când s-a combinat cu multimilionarul faimos, Oana a recurs la o serie de intervenții chirurgicale și a prosperat: mașină nouă, genți și ceasuri scumpe!

Comentarii
Adauga un comentariu