Cancan

Irinuca Columbeanu vine în România. Ce a spus Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irinuca Columbeanu vine în România. Ce a spus Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale
Irinel Columbeanu a primit o veste bună la azil și anume că Irina Columbeanu va veni în România în următoarele săptămâni

Irinuca Columbeanu vine în România în următoarele săptămâni și o să își revadă tatăl, care locuiește într-un azil de bătrâni. Irinel Columbeanu, care a fost milionar și fost soț al Monicăi Gabor, se confruntă cu momente dificile în ultimii ani, dar o veste bună îi va aduce o alinare mult așteptată.

Fostul afacerist a experimentat o schimbare bruscă în viața sa: de la luxul din trecut la această nouă realitate. Cu toate acestea, o veste minunată a adus bucurie în viața sa. Fiica sa, Irina, va veni în curând în România.

Irinuca Columbeanu vine în România

Irina Columbeanu, în vârstă de 16 ani, este o adolescentă care a obținut deja un mare succes în străinătate. În perioada în care a trăit în Statele Unite ale Americii alături de mama sa, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Irina și-a păstrat interesul pentru scris și pictură.

Irinel Columbeanu a anunțat recent că Irina va veni să-l viziteze în România în săptămânile următoare. Această veste a adus o rază de speranță și bucurie în viața fostului milionar. Cu toate dificultățile și transformările din viața sa, întâlnirea cu fiica lui este așteptată cu mare emoție.

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat fostul milionar pentru Click!

Ce planuri are Irinel Columbeanu pentru Paște

Irinel Columbeanu se află într-o situație foarte dificilă în prezent. La vârsta de 66 de ani, fostul milionar a rămas fără niciun ban și locuiește de aproape un an la azilul de bătrâni din Ghermănești, unde este vizitat uneori de prieteni.

Referitor la sărbătoarea Paștelui, Irinel Columbeanu a menționat că nu are nicio programare stabilită, dar ar aprecia să primească vizite sau măcar un apel telefonic de la cineva, pentru a nu se simți singur.

„De Paște nu am niciun program. Nu m-a sunat niciun prieten, niciun apropiat să mă invite undeva anume sau să își anunțe vizita. Eu îi aștept pe la mine sau să mă sune”, a declarat Irinel.

Proprietarul azilului anunță că pacienții vor avea un meniu special. „Organizăm masa de Paște, cu bunătăți. Probabil că o să facem și cu Irinel, îl așteptăm la masă, cu ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel, cozonac, dar în cantități mai mici, pacienții noștri și Irinel nu au voie să mănânce mult, căci sistemul digestiv la persoanele în vârstă nu mai este ca la tinerețe. Avem în permanență un medic nutriționist, care stabilește meniul’, a spus pentru Playtech Ion Cassian.

Recent, Irinel Columbeanu a primit o veste bună la azil și anume că Irina Columbeanu va veni în România în următoarele săptămâni.

Adauga un comentariu