Cancan ultimă oră

Irinuca, prima reacție după ce mama ei s-a despărțit de Mr Pink

Publicat: 31 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irinuca prima reacție după ce mama ei s-a despărțit de Mr Pink
Irina și Monica Columbeanu

Despărțirea dintre Monica și Mr. Pink are efecte și asupra Irinucăi Columbeanu. Fiica vedetei a reapărut în mediul online, dar urmăritorii micuței au sesizat un detaliu care lasă de înțeles cât o afectează decizia mamei sale.

După mai multe luni de absență, Irina Columbeanu a reapărut pe rețelele de socializare, unde a încărcat o fotografie care lasă loc de interpretări. Fiica Monicăi Columbeanu apare abătută, semn că despărțirea mamei sale de Mr. Pink a afectat-o și pe ea.

Mai ales dacă stăm să ne gândim că, acum, cele două s-au văzut nevoite să plece în Dubai, la Ramona Gabor pentru o scurtă perioadă. Apariția Irinei pe Instagram a produs numeroase reacții din partea urmăritorilor ei, majoritatea bucurându-se de faptul că aceasta a redevenit activă în mediul online, după o lungă absență.

Un alt motiv de supărare pentru Irina ar putea fi faptul că toate videoclipurile postate pe canalul ei de YouTube, unde a strâns 350.000 de abonați, au fost șterse.

Motivul real al despărțirii Monicăi de Mr. Pink

Prietenii povestesc că Monicăi nu i se permitea să facă niciun pas fără acordul iubitului ei. Ba chiar ajunsese chiar să facă și cumpărături exclusiv online, pentru că nu avea voie să meargă decât la un magazin unde bărbatul avea încredere să o lase.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a declarat unul dintre apropiații vedetei.

 

Mai mult decât atât, fostei soții a lui Irinei Columbeanu, nu i se permitea să aibă musafiri, și nici să vină în România. „Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

 

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a mai adăugat același apropiat.

 

Adauga un comentariu