Sport

Islandezii sunt aroganți înaintea meciului de baraj cu România! „Suntem buni în iunie. Vom fi la EURO”

Publicat: 19 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Islandezii sunt aroganți înaintea meciului de baraj cu România Suntem buni în iunie. Vom fi la EURO

Meciul de baraj din Liga Națiunilor, dintre Islanda și România, a fost amânat pentru luna iunie, din cauza pandemiei de COVID-19. Acest lucru i-a bucurat pe adversarii noștri, iar selecționerul Erik Hamren consideră că echipa sa va trece naționala lui Mirel Rădoi.

„Suntem buni în iunie. Băieții mei adoră să joace în această lună. Ne vom califica la turneul final. Iar eu voi fi acolo, în 2021”, susține convins antrenorul islandezilor, Erik Hamren.

Rădoi consideră că România este avantajată

„Vom vedea dacă situația globală ne va permite să îl jucăm în iunie, ar fi extraordinar ca orice pericol să dispară până atunci. Dacă va fi așa, ar putea fi câteva avantaje sportive pentru noi. Faptul că am beneficia în mod cert de un gazon mai bun decât ar fi fost la Reykjavik în martie și de condiții meteo mai apropiate de cele cu care sunt obișnuiți jucătorii noștri”, a spus Rădoi pentru FRF.

Antrenorul islandezilor se aștepta ca EURO să fie mutat

UEFA a decis ca turneul final să fie amânat pentru perioada 11 iunie-11 iulie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, iar selecționerul islandezilor susține că „e o hotărâre bună”.

„Mă așteptam ca turneul final să fie mutat în 2021, dar ne interesa la fel de mult și când va fi play-off-ul. E o hotărâre bună. Fotbalul este cel mai mare sport al lumii, important pentru atât de mulți oameni, dar sunt lucruri în viață mai mari și mai importante decât fotbalul”, a mai spus Harmen.

11 iunie – 11 iulie este perioada în care ar trebui să se dispute EURO 2021

Adauga un comentariu