Titlurile zilei

Îți stă mintea în loc! O adolescentă din Iași a ajuns „partenera” tatălui ei. Timp de câteva luni, cel care i-a dat viață a violat-o încontinuu (EXCLUSIV)

Publicat: 19 nov. 2022
_____ Vizualizări 12 Comentarii
Îți stă mintea în loc O adolescentă din Iași a ajuns partenera tatălui ei. Timp de câteva luni cel care i-a dat viață a violat-o încontinuu EXCLUSIV
Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a violat fiica minoră în repetate rânduri

Un bărbat din comuna Popricani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a violat fiica minoră de mai multe ori. Poate povestea nu ar fi ieșit niciodată la iveală, dacă adolescenta nu și-ar fi făcut curaj să povestească prin ce a trecut

Un bărbat din comuna ieșeană Popricani a fost arestat preventiv după ce și-a violat fiica. Dănuț Ciprian R. are 42 de ani și este tată. De fapt, nu merită să fie numit astfel, având în vedere ce a putut să facă. Zilele trecute, individul a fost arestat preventiv pentru viol în formă continuată. Chiar cea căreia i-a dat viață a fost abuzată în repetate rânduri. Să începem cu începutul. Dănuț R. a avut o relație cu o femeie, iar la un moment dat s-a despărțit de aceasta.

El a rămas cu doi copii în grijă, o fată de 16 ani și un băiat de 17 ani. A avut grijă de ei așa cum a știut. Lumea din comună îl știa drept un bărbat care muncea de dimineața până seara în construcții și care încerca să-și asigure un trai decent, chiar dacă nu avea o situație financiară chiar roz.

Adolescenta a povestit că tatăl ei a violat-o

Totuși, de multe ori după ce termina munca, R. se mai oprea pe la baruri și își îneca amarul. Vecinii bărbatului spun că deseori ajungea acasă pe șapte cărări, iar a doua zi pleca din nou la muncă și tot așa. Totuși, fiica sa de 16 ani avea să creioneze, cu voie sau fără voie, un profil complet nou celui care i-a dat viață. Zilele trecute, adolescenta i-a povestit unei rude că este abuzată de tatăl ei. Ulterior, zvonul a ajuns la urechile polițiștilor din Popricani, care au intrat pe fir. L-au chemat pe R. la discuții, iar când au aflat că spusele fetei se adeveresc l-au reținut pe bărbat.

A fost arestat pentru viol

Ulterior, polițiștii l-au prezentat pe bărbat în fața judecătorilor, iar cei din urmă au decis ca acesta să fie arestat preventiv.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală, privind pe inculpatul R. Dănuț Ciprian, aflat în prezent în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Iaşi, pentru săvârșirea infracțiunii de viol în formă continuată, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17.11.2022 şi până la data de 16.12.2022”, se arată în decizia judecătorilor din Iași.

A fost abuzată timp de câteva luni

Povestea este una șocantă pentru întreaga comunitate. Nimeni nu se aștepta ca individul să-și bată joc chiar de fiica sa. Se pare că mintea bărbatului a luat-o razna după ce a rămas fără parteneră, iar fiica sa a devenit o victimă sigură. Individul și-ar fi violat fiica, fiind sub influența alcoolului, iar lucrurile s-ar fi repetat în ultimele luni. Acum fata este consiliată, iar autoritățile locale din comuna Popricani s-au implicat și se vor implica pentru ca atât ea, cât și fratele ei să treacă peste acest moment.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu tatăl care și-a violat în mod repetat fiica minoră.

Comentarii
Adauga un comentariu