Cancan ultimă oră

Iubita lui Alin Oprea vorbește despre relația lor

Publicat: 22 nov. 2020

Iubita lui Alin Oprea vorbește pentru prima oară despre relația lor. Alin Oprea și-a refăcut viața după despărțirea de soția sa. Cântărețul este fericit, după cum a declarat în repetate rânduri, însă până acum, publicul nu a știut lângă cine simte Alin atât de multă fericire. Ei bine, misterul a fost elucidat. Iubita lui Alin are un nume special și este foarte frumoasă.

Cum arată iubita lui Alin Oprea

Cântărețul Alin Oprea a lăsat în urmă conflictul cu mama copiilor lui și își continuă viața alături de noua lui iubită. Deși sunt împreună de mai multă vreme, cei doi nu s-au afișat public întrucât Alin nu își rezolvase problemele din viața personală. Potrivit Click, iubita cântărețului din Trupa Talisman se numește Medana și este foarte îndrăgostită de partenerul ei.

Pe 20 noiembrie, de ziua de naștere a lui Alin Oprea, Medana i-a transmis un mesaj plin de dragoste.

„Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, i-a transmis Medana lui Alin Oprea de ziua lui.

Medana și Alin Oprea sunt împreună din luna mai a anului 2019. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți. Alin a declarat în repetate rânduri că și-a găsit liniștea, fericirea și că trăiește un basm.

2020, un an greu pentru Alin Oprea

Anul 2020 nu a fost ușor pentru Alin Oprea și mama copiilor lui care au decis să divorțeze. Cei doi au avut o căsnicie de 22 de ani, din care au rezultat doi copii, o fată și un băiat.

Alin a declarat că a făcut nenumărate sacrificii în anii de relație cu femeia și că acum a venit și rândul lui să fie fericit.

„Dumnezeu a ştiut mai bine decât mine ce “magie” îmi pregătise, “basmul” nostru a început să se scrie din luna mai 2019 iar rândurile lui curg în continuare”, a declarat Alin Oprea.

Cu ce se ocupă iubita lui Alin Oprea

Alin a ținut să precizeze că nu și-a dorit să înceapă o nouă relație, și că pur și simplu așa a fost să fie. Despre iubita lui a spus că este o femeie serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară. Prima dată, cei doi au fost surprinși în timp ce se aflau pe litoralul românesc.

„Această relație a venit foarte firesc în viața mea, nu mi-am dorit o relație, n-am căutat-o, nu eram în starea psihică mentală și necesară. Practic, hotărâsem să rămân singur. Nu îmi căutam pe cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu întotdeauna știe mai bine ce avem nevoie decât noi și mi-a adus sufletul pereche aproape”, a declarat Alin Oprea.

Alin Oprea a subliniat că această femeie este iubita lui, și nu amanta lui. El a spus că se bucură de această relație și că o iubește pe femeia care îi este alături.

Pe de altă parte, conflictul dintre el și fosta lui soție este departe de a se încheia. La mijloc sunt și cei doi copii ai cuplului, care îi dau dreptate mamei lor. Alin este singur în acest război din căsnicia care a durat mai bine de 20 de ani.

Adauga un comentariu