Cancan ultimă oră

Cu ce se ocupă noua iubită a lui Alin Oprea!

Publicat: 21 sept. 2020
Alin Oprea cântă
Cu ce se ocupă noua iubită a lui Alin Oprea!

Alin Oprea rămâne în continuare în lumina reflectoarelor din cauza scandalului iscat după despărțirea de soția lui, Larisa. Într-o emisiune TV, fostul solist al Trupei Talisman a vorbit despre noua lui iubită, care este o femeie de afaceri în domeniul imobiliar.

Alin Oprea și fosta soție continuă acum lupta legată de posibilitatea ca fosta soție să-și păstreze numele, pe care îl poartă și copiii cuplului.

Cu ce se ocupă noua iubită a lui Alin Oprea!

Alin Oprea și-a luat inima în dinți și a făcut primele declarații despre noua lui relație. Fostul solist al trupei Talisman a declarat într-o emisiune TV că o iubește pe această femeie.

Alin a ținut să precizeze că nu și-a dorit să înceapă o nouă relație, și că pur și simplu așa a fost să fie. Despre iubita lui a spus că este o femeie serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară. Prima dată, cei doi au fost surprinși în timp ce se aflau pe litoralul românesc.

„Această relație a venit foarte firesc în viața mea, nu mi-am dorit o relație, n-am căutat-o, nu eram în starea psihică mentală și necesară. Practic, hotărâsem să rămân singur. Nu îmi căutam pe cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu întotdeauna știe mai bine ce avem nevoie decât noi și mi-a adus sufletul pereche aproape”, a declarat Alin Oprea.

Iubita, nu amanta!

Alin Oprea a subliniat că această femeie este iubita lui, și nu amanta lui. El a spus că se bucură de această relație și că o iubește pe femeia care îi este alături.

Pe de altă parte, conflictul dintre el și fosta lui soție este departe de a se încheia. La mijloc sunt și cei doi copii ai cuplului, care îi dau dreptate mamei lor. Alin este singur în acest război din căsnicia care a durat mai bine de 20 de ani.

Simțindu-se nedreptățit, fostul solist al trupei Talisman a ales să-și spună versiunea la televizor. El a participat la mai multe ediții în direct ale unei emisiunii TV, fapt aspru criticat de fiica acestuia care a sunat în direct și i-a spus tatălui ei că aceste probleme nu se discută în public, ci acasă, cu familia și copiii lui.

În același timp, Alin a spus că ar face asta, dacă ar avea posibilitatea, și dacă ei ar vrea să vorbească cu el.

Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea

Alin Oprea și soția au ajuns în fața judecătorilor pentru un partaj de peste un milion de euro. Acum, solistul de la Talisman a dat detalii despre situația celor șapte proprietăți ale sale, după divorțul de Larisa.

În decursul anilor, el a investit în șapte locuințe din România și străinătate:

  • 2 apartamente în zona Carol, donate,
  • 1 apartament cu 5 camere, donat,
  • o garsonieră, donată,
  • pe Calea Călărașilor a fost vândut apartamentul cu 2 camere.

Din această vânzare, 20.000 de euro au ajuns în conturile copiiilor, iar restul banilor au însemnat avansul pentru locuința din Londra.

„Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre. Astfel, ea mi-a blocat accesul la toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât la un moment dat să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți”, a spus Alin Oprea la TV.

 

Adauga un comentariu