Cancan ultimă oră

Iubita lui Dani Oțil este o fostă concurentă de la Te vreau lângă mine! Imagini fabuloase cu aceasta – FOTO

Publicat: 14 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Gabriela Prisăcariu, singura femeie cu care Dani Oțil și-a asumat o relație după Mihaela Rădulescu, a apărut în urmă cu 5 ani la show-ul matrimonial ”Te vreau lângă mine”, realizată de Kanal D. Tânăra avea 22 de ani la acea vreme și se plângea că niciun bărbat nu se apropie de ea pentru că este ”frumoasă și deșteaptă”, o combinație care descurajează bărbații.

”Din moment ce sunt scorpie, e mai greu să se apropie băieții de mine. Băieții fug de femeile frumoase și deștepte. În general, le plac femeile proaste, să le sucească cum vor ei pe degete. Am întâlnit foarte mulți bărbați care…
Nici nu sunt pregătită pentru… Am 22 de ani. Nu am un răspuns pentru această întrebare (de ce este singură, n.r.). Probabil că sunt mai pretențioasă, foarte pretențioasă. Și… nu-mi place să am în jurul meu orice bărbat.

Am întâlnit și bărbați care mi-au spus – ești și frumoasă și tânără, tu o să-mi dai papucii repede, așa că mai bine ți-i dau eu ție. Le este frică să pună suflet”, a povestit Gabriela la ”Te vreau lângă mine”.

Adauga un comentariu