Cancan ultimă oră

Iubitul Andei Adam, implicat într-un scandal de proporţii cu fosta soţie. Ce s-a întâmplat între ce doi

Publicat: 30 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iubitul Andei Adam implicat într-un scandal de proporţii cu fosta soţie. Ce s-a întâmplat între ce doi
Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci formează un cuplu din vara acestui an

Iubitul Andei Adam şi fosta lui soţie au avut parte de momente tensionate. Se pare că motivul ar fi fost legat de fetiţa pe care cei doi o au împreună. Mama acesteia a refuzat să-i lase copilul, pentru a petrece o săptămână într-o stațiune de lux.

Neînțelegerile dintre cei doi ar fi apărut la sfârşitul anului trecut, în momentul în care Eudor Yosif Mohaci i-a cerut fostei partenere să-l lase să-și vadă fetița. Mai mult, bărbatul i-ar fi cerut acordul să ia fetiţa câteva zile, într-o vacanță, însă fosta soție s-a opus categoric. Astfel, afaceristul s-a văzut nevoit să-și ia copilul cu forța, cu ajutorul judecătorilor.

Actualul iubit al Andei Adam a deschis un proces împotriva fostei partenere și a câștigat, instanța obligând-o pe femeie să achite și cheltuieli de judecată parțiale de 300 de euro.

În acelaşi timp, autorităţile au decis ca afaceristul să nu părăsească țara cu fetița.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci formează un cuplu din vara acestui an. Relația celor doi pară să meargă foarte bine, iar în urmă cu puțin timp bărbatul și-a luat inima în dinți și a pus marea întrebare. Pentru cererea în căsătorie totul a fost pregătit în cel mai mic detaliu.

Cei doi au plecat într-o vacanță în Turcia, în Cappadocia, unde au organizat și o ședință foto, profitând de peisajul magnific. Imediat ce ședința a luat sfârșit, iubitul Andei Adam s-a așezat în genunchi și a cerut-o de soție.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o alta surpriză! Am avut parte de o experiență inedita, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta.

Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto, este foarte instragamabil locul.”, a spus Anda Adam.

Momentul în care Yosif Eudor Mohaci a cerut-o în căsătorie pe Anda Adam a fost unul special și cum era de așteptat artista a fost extrem de emoţionantă. Fără să stea prea mult pe gânduri artista a spus marele „Da”.

„El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătită, s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui.

A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru.”, a mai spus Anda Adam.

Adauga un comentariu