Cancan ultimă oră

Iulia Albu, analiză tranșantă a pozelor vedetelor: „În general, micșoratul capului mă îngrijorează”

Publicat: 14 ian. 2021

Iulia Albu le-a luat la bani mărunți pe vedetele care s-au bucurat de vacanțe exotice în această perioadă. Criticul de modă a avut câteva mesaje tranșante la adresa Adelinei Pestrițu și Biancăi Drăgușanu.

Prima dată, Iulia Albu s-a legat de imaginea Adelinei Pestrițu, din Maldive.

„Poți să mergi în Maldive în mai multe feluri, în general poți să zbori, poți să mergi și pe jos. Când mergi pe jos e ceva mai dificil, pentru că, vedem din această imagine, s-ar putea să întâmpini niște probleme la labă. Laba piciorului Adelinei este, practic, mai mare decât capul ei, ceea ce este ceva… Ca să ne înțelegem, când ne dorim să ne micșorăm capul și să ne lungim picioarele există și alte programe de editare decât cele mai ieftine care ne fac să arătăm așa.

Oricum, o văd cam tristuță pe Adelina, o fi din cauza faptului că n-a avut o perioadă prea glorioasă în ultimul timp și au fost foarte mulți răutăcioși care au spus tot felul de lucruri la adresa ei. Nu noi, pentru că noi nu suntem niște răutăcioși.”, a spus Iulia Albu pe un ton ironic la Măruță.

„Micșoratul capului mă îngrijorează”

După Adelina Pestrițu, a urmat Bianca Drăgușanu, tot din Maldive.

„Când zbori la altitudine foarte mare, altă problemă este aceea că ți se poate micșora capul, nu doar să ți lățească laba piciorului.În general, micșoratul capului mă îngrijorează, nu neapărat lungirea picioarelor, pentru că toată lumeavrea să aibă picioarele mai lungi decât le are, dar totuși nimeni nu are capul atât de mic.”, a spus Iulia Albu la Pro Tv.

Iulia Albu despre o nouă căsătorie

Iulia Albu a mărturisit că n-ar spune nu unei noi căsătorii. Nu încearcă să facă nicio presiune și niciun efort pentru a se întâmpla acest lucru, dar simte că, la un moment dat, se va întâmpla. Însă, un lucru e cert, nimeni nu va ști dacă s-a căsătorit sau nu.

„Nu, acesta nu este un inel de logodna, dar ar putea fi! Ar putea fi! Domnita de Alba se va marita atunci cand Fat Frumos o va cere de nevasta. Domnita de Alba nu o sa spuna niciodata daca s-a casatorit. Domnita de Alba se va marita in secret si nu va sti nimeni, decat ea si Fat Frumos!”, a spus Iulia Albu

Scandal între Iulia Albu și fostul soț

Potrivit spuselor celebrului designer, se pare că Iulia se opune vehement ca el și fiica sa să poată petrece împreună zilele oferite de lege. Printre motivele enumerate de aceasta ar fi vârsta creatorului de modă și meseria acestuia. Totodată, Iulia Albu îl acuză că ar lăsa-o pe fiica lor prea mult cu tableta în mână dar și că o hrănește nesănătos.

E o perioadă tulbure. Au trecut ceva luni bune în care nu am avut un raport bun cu fetița mea. Weekend-ul acesta, conform legii, fetița ar trebui să fie la tată, dar doar ar trebui. În iunie și în septembrie am văzut-o două zile, în octombrie o zi, și în august și-n septembrie deloc, deși avem o custodie comună, cu domiciliul la ea. Mereu a fost așa, tot timpul se întâmplă câte ceva ca să nu se poată să o văd. Îmi spune că nu o lasă să ne vedem că e COVID-19, că o las prea mult pe tabletă, că îi dau mâncare nesănătoasă, deși nu e adevărat, iar fata vrea să ne vedem.

Dar ea are numărul meu blocat, are Instagram și acolo mă are blocat. Și eu o pot vedea doar dacă-mi arată prietenii ce postează sau dacă o sun pe ea, deși îmi spune că mă va suna ea mai târziu. Mi-a zis că e un cont administrat de ea și ea decide cine o poate vedea pe fetiță și cine nu. Nu știu dacă conștientizează că ea prin modul ăsta îi face rău și copilului, în primul rând. Dar ea e foarte mândră de ce face, nu cred că pune la suflet”, a spus Mihai Albu în emisiunea Showbiz Report.

Adauga un comentariu