Prima pagină » Actualitate » Iulia Vântur a făcut anunțul, în legătură cu Salman Khan: „E dar de la Dumnezeu!”
Iulia Vântur a făcut anunțul, în legătură cu Salman Khan: „E dar de la Dumnezeu!”

Iulia Vântur a făcut anunțul, în legătură cu Salman Khan: „E dar de la Dumnezeu!”

15 dec. 2023, 08:10, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Iulia Vântur a făcut anunțul, în legătură cu Salman Khan, după 10 ani de relație cu acesta. Vedeta a spus că își dorește să devină mamă în viitorul apropiat. Iulia Vântur are planuri mari, iar un copil se numără printre ele.

Iulia Vântur a făcut anunțul, în legătură cu  Salman Khan: Vrea un copil

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de mai bine de 10 ani de zile. Ieșenaca locuiește în India alături de iubitul ei, despre care a fost mereu rezervată în declarații. Chiar dacă a păstrat mereu pentru ea detaliile din relația cu celebrul actor de la Bollywood, artista a făcut recent o confesiune cu privire la planurile lor de viitor!

Iulia a precizat că se gândește la căsătorie și a mărturisit că își dorește un copil și crede că se va descurca de minune în acest rol. Deși este mereu ocupată cu filmări sau concerte, românca a mărturisit că are exemple multe femei care reușesc să îmbine familia și profesia.

„Îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine”, a declarat Iulia Vântur.

Iulia Vântur nu vrea să se mărite

Iubita lui Salman Khan susține, în legătură cu căsătoria că nimic nu s-a schimbat și că în continuare nu are planuri să îmbrace rochia de mireasă. Ea nu are niciun regret cu privire la căsătorie, iar părinții româncei au înțeles acest lucru.

„Regrete poți avea când te căsătorești și nu merge. Eu nu sunt în această situație, slavă Domnului! Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată!”, a mai spus artista.

Iulia Vântur trăiește o viață de poveste în India, acolo unde l-a avut alături la fiecare pas pe iubitul ei, cât și familia acestuia. Ea a mărturisit că are că a dezvoltat o relație specială cu familia lui Salman Khan și apropiații acestuia. Mai mult decât atât, ea ar fi încercat să îi convingă și pe părinții ei să se mute în India.

„Mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a „adoptat și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei. Și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile. Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, să stea cu mine aici, mai mult. Însă greu îi scot pe ai mei din cuibul lor”, a declarat Iulia Vântur, care a făcut anunțul, în legătură cu Salman Khan.

Comentarii
  • hehehhe..el are fatuce frumoase din natia lui… asa ca nu-i trebuie pe vantura deja batrana ca de o voia o lua de nevasta din prima asa ca nu mai bateti campii pentru rating…0

  • Să zică mersi ca o are pe Iulia,căci lui i-a trecut vremea! S-a urâțit Salman! Ce vă mai place să aruncați cu noroi în românca noastră….romani frustrați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *