Prima pagină » Cancan » Iulia Vântur s-a reinventat. Face furori în rândul bărbaților cu noua sa ocupație – FOTO, VIDEO

Iulia Vântur s-a reinventat. Face furori în rândul bărbaților cu noua sa ocupație – FOTO, VIDEO

21 aug. 2023, 10:32,
în Cancan

Iulia Vântur este o cântăreață și actriță de succes în India. Fosta prezentatoare tv s-a retras de mulți ani din televiziune și a plecat din România. Aceasta locuiește de mai bine de 10 ani în India, unde se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului. Recent, Iulia Vântur a oferit câteva detalii incredibile despre viața sa și despre marea schimbare din plan profesional. Iată cum a ajuns vedeta să facă furori peste hotare.

Iulia Vântur, cântăreață și actriță de succes în India

La vârsta de 43 de ani, Iulia Vântur se declară o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Aceasta se bucură de un succes impresionant în carieră și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Fosta prezentatoare tv locuiește de mai bine de 10 ani în India și s-a reinventat pe plan profesional. Aceasta a fost remarcată de artiștii din India, iar vocea i-a fost apreciată. Astfel, Iulia Vântur a ajuns să colaboreze cu cântăreți faimoși, iar în prezent susține concerte și spectacole pe marile scene din India. Recent, fosta prezentatoare tv a dezvăluit cum a ajuns să aibă succes și să devină o actriță și o cântăreață îndrăgită.

,,Mi-a plăcut dintotdeauna să cânt, dar cumva eram atât de ocupată în România cu ceea ce făceam aici încât nu am mai avut timp să mă gândesc la altceva. Ultimii ani au fost pentru mine transformatori. Dacă ar fi să mai trăiesc încă odată aceeași experiență, aș lua-o de la capăt. Acum, uitându-mă în urmă, îmi dau seama că a fost cea mai bună decizie pe care puteam să o iau pentru mine.

În India a trebuit să mă adaptez la o lume care nu era a mea, o lume în care nimeni nu mă știa și nu a fost ușor, dar a fost o călătorie care m-a duc într-un loc în care îmi doream, dar nu credeam că pot să ajung. Lucrul senzațional pe care l-am obținut eu în India a fost că m-am umplut eu din nou cu mine. Am făcut ce am simțit, iar sufletul meu a avut nevoie de asta.”, a declarat aceasta.

Într-un video postat pe rețelele de socializare, Iulia Vântur a vorbit depsre ascensiunea sa profesională în India și despre viața pe care o duce peste hotare. Vedeta se declară o femeie împlinită și se bucură de aprecierea publicului.

Vedeta nu regretă că a plecat definitiv din România

Iulia Vântur și-a schimbat complet viața de când s-a mutat în India. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul actor Salman Khan, iar pe plan profesional se bucură de succes. După ce a pleat din România și a renunțat la teevicziune, Iulia Vântur și-a încercat norocul în lumnea artistică și a dat lovitura.

În prezent, vedeta face furori de fiecare dată când apare pe scenă și are un număr impresionant de admiratori. Iulia Vântur cântă în limba hindi, joacă în filme indiene și colaborează cu nume grele de la Bollywood.

,,Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India.”, a povestit Iulia Vântur într-un interviu.

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate cântărețe din India. Fosta prezentatoare a dat lovitura peste hotare și s-a reinventat pe plan profesional. Aceasta cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă și se bucură din plin de celebritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *