Cancan ultimă oră

Iulia Vântur a făcut anunțul mult așteptat, dupa ce toată lumea a bănuit că s-a despărțit de Salman Khan: „A trebuit să petrec o perioadă…”

Publicat: 21 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Vântur a făcut anunțul mult așteptat dupa ce toată lumea a bănuit că s-a despărțit de Salman Khan A trebuit să petrec o perioadă...
Iulia Vântur a revenit în țară, la începutul lunii mai, pentru a-și vedea familia și pentru diferite proiecte

Iulia Vântur a vorbit despre subiectul momentului. Când revine în India?

Iulia Vântur a revenit în țară, la începutul lunii mai, pentru a-și vedea familia și pentru diferite proiecte. Însă, prezentatoarea nu a dat vreun detaliu despre ceea ce urma să se întâmple cu relația ei.

S-a tot scris faptul că s-ar fi despărțit de Salman Khan, dar cu toate acestea se pare că adevărul este altul.

Iulia Vântur se întoarce în India

Și pentru că își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Iulia Vântur a decis să răspundă celei mai sincere întrebări- când se întoarce în India?.

Ei bine, într-o secțiune de întrebări și răspunsuri, aceasta a fost întrebată de un internaut: „Când te întorci în India? Ai spus că se va întâmpla curând, dar…”. Răspunsul a venit imediat, iar artista a declarat că o să revină în curând în India, însă a avut câteva lucruri de rezolvat.

„A trebuit să petrec în Europa o perioadă de timp mai lungă. Dar într-o lună, o lună și ceva o să mă întorc în India”, a scris ea în mediul online.

Salman Khan neagă că ar avea o altă familie

În urmă cu ceva timp, pe internet a apărut o informație care viza viața privată a celebrului actor din India.

Mai multe persoane susțineau că acesta  ar fi însurat și că ar avea și doi copii   și că are grijă să-i țină departe de lumina reflectoarelor. Iubitul Iuliei Vântur, însă, se jură că totul este doar o mincină.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe. Nu sunt căsătorit. Nu am o soție.

Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Întreaga Indie știe unde locuiesc. Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție”,  a explicat actorul.

 

Adauga un comentariu