Cancan ultimă oră

Iulia Vântur face un serial-documentar despre viața iubitului său, Salman Khan. Când se va lansa și cât de mult s-a implicat blondina în acest proiect

Publicat: 08 mai 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Iulia Vântur face un serial-documentar despre viața iubitului său Salman Khan. Când se va lansa și cât de mult s-a implicat blondina în acest proiect
Iulia Vântur face un serial-documentar despre viața iubitului său, Salman Khan

Iulia Vântur a mărturisit recent că se ocupă de un proiect care îl are în plin plan pe iubitul ei, Salman Khan. Vedeta spune că se ocupă de interviurile din cadrul serialului-documentar. Când se va lansa producția video?

Fosta prezentatoare TV, Iulia Vântur, s-a stabilit în India, în urmă cu câțiva ani. Acolo ea a început o viață cu totul diferită, a început să joace în seriale și filme indiene, alături de iubitul ei, Salman Khan.

Blondina a devenit artist internațional, iar în prezent este producătorul unui documentar-serial, al cărui star este chiar iubitul ei. Vedeta a declarat că a început filmările anul trecut, iar acum se apropie de final.

”Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică”, a declarat Iulia, în cadrul unui interviu.

Când va fi lansat serialul-documentar despre Salman Khan

Serialul-documentar de care se ocupă Iulia Vântur este aproape terminat și urmează a fi lansat, însă vedeta nu a precizat data exactă.

”Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă”, a spus fosta prezentatoare TV, în timpul interviului.

Iulia Vântur ar vrea să se întoarcă în România

Iulia Vântur a vorbit și de viitoare proiecte și nu s-a ascuns de faptul că ar vrea să se întoarcă în România. Blondina a precizat că va veni acasă, dacă va trebui să muncească aici.

”Sunt deschisă spre proiecte care să mi se potrivească, să fie frumoase, să fie de amploare. Jobul nu contează unde e, atâta timp cât îți place ce faci. M-aș bucura să vin acasă, nu am de ce să nu-mi doresc lucrul ăsta”, a mai spus vedeta.

Comentarii
  • Săraca de tine ești și blonda și proasta adik o proasta naturala
    Dacă nu te dorește ești așa libidinoasa nu ai găsit pe nimeni pe măsură ta sau te tii de el că o adolescentă de liceu de primul iubit
    Ești idioata cu I de tipar

Adauga un comentariu