Actualitate

Iulia Vântur vine la iUmor. Ce va face în emisiune diva de la Bollywood

Publicat: 18 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Vântur vine la iUmor. Ce va face în emisiune diva de la Bollywood
Iulia Vântur, cea care a făcut carieră la Bollywood, va fi jurat special în noul sezon de la iUmor

Vești bune pentru fanii divei de la Bollywood, Iulia Vântur, după ce s-a aflat că vine la emisiunea iUmor, în calitate de jurat special. Alături de ea, alte două mari nume au acceptat provocarea de a apărea în celebra emisiune de la Antena 1. Așadar, pentru o perioadă, Iulia Vântur se va afla din nou în țara natală, după ce în urmă cu mai bine de zece ani ea pleca în India pentru a face carieră.

Fanii Iuliei Vântur au de ce să fie bucuroși deoarece actrița și cântăreața de la Bollywood vine în România pentru un proiect de televiziune. Altfel spus, Iulia va participa la una dintre cele mai cunoscute emisiuni tv de la Antena 1. Pentru o perioadă, îndrăgita vedetă a lăsat India pentru România, țara în care s-a născut și unde o așteaptă cu drag familia și fanii.

Iulia Vântur vine la iUmor

Potrivit informațiilor publicate de Click.ro, actrița și cântăreața Iulia Vântur a semnat cu postul de televiziune Antena 1 pentru apariția, în calitate de jurat special, în emisiunea iUmor. Monica Bârlădeanu și Florin Călinescu sunt alte două nume mari care au acceptat această provocare. Revenind la Iulia Vântur, cu siguranță sunt mulți cei care se vor bucura de apariția ei într-o emisiune de televiziune din România. Iulia are mulți fani în România care abia așteaptă să o revadă pe micile ecrane.

Iulia Vântur este prezentatoare de televiziune, model, actriță și cântăreață română, remarcată îndeosebi pentru rolul de coprezentator al unuia dintre cele mai populare și longevive show-uri TV live din România, Dansez pentru tine, alături de Ștefan Bănică Jr.

Cariera sa în televiziune este impresionantă. Timp de 10 ani, Iulia Vântur a fost prezentatoarea știrilor PRO TV, iar din 2006 a devenit prezentatoarea știrilor în prime time și weekend. De-a lungul timpului, vedeta a primit numeroase premii pentru activitatea sa în televiziune. Puțini sunt cei care știu că Iulia Vântur este una dintre puținele vedete TV care au realizat performanța de a prezenta numai emisiuni live.

Iulia Vântur dezminte despărțirea de Salman Khan

În urmă cu mai bine de un deceniu, viața Iuliei Vântur a luat o altă întorsătură când a ajuns în India. Țara și cultura de acolo i-au plăcut foarte mult, însă nu avea de unde să știe la acea vreme că va face o carieră impresionantă în muzică și actorie, la Bollywood. Mai mult, din anul 2012, Iulia Vântur formează un cuplu cu actorul Salman Khan. Cei doi sunt foarte discreți față de public atunci când este vorba despre relația lor. Recent s-a zvonit că s-au despărțit, dar Iulia a avut grijă să liniștească apele.

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani… Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie”, a declarat de curând Iulia Vântur.

Adauga un comentariu