Cultural

Iulia Vântur se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Ce spune vedeta despre iubitul ei celebru

Publicat: 10 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Vântur se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Ce spune vedeta despre iubitul ei celebru
La vârsta de 41 de ani, Iulia Vântur are o carieră impresionantă și este extrem de apreciată de public.

O apariție răvășitoare în lumea mondenă, Iulia Vântur, se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Aceasta locuiește din 2012 în India și a cucerit inimilor tuturor celor de peste hotare. Frumoasa artistă are un succes impresionant în muzică, actorie și televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Dincolo de celebritate, Iulia Vântur se declară o femeie împlinită și în viața privată. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani alături de nimeni altul decât actorul Salman Khan. Iată ce spune vedeta despre iubitul ei celebru.

Iulia Vântur radiază de fericire la vârsta marilor împliniri

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Iulia Vântur, a cucerit publicul din India. Vedeta a făcut furori încă de la primele apariții pe scenă și și-a dorit să evolueze pe plan profesional. La vârsta de 41 de ani, aceasta are o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de iubitul ei faimos, nimeni altul decât Salman Khan.

Artista a dezvăluit cum a ajuns să aibă succes în India, care au fost marile provocări din plan profesional, dar și care sunt proiectele la care lucrează în prezent. Mai mult, Iulia Vântur speră ca în viitor să revină mai des în România și să apară din nou pe marile scene de la noi din țară.

,,Nu m-am gândit că publicul din România ar fi curios să asculte piesele pe care le cânt eu în hindi. Mă bucur însă că cei de aici sunt, în continuare, mândri de mine, de ce fac eu acolo. Îmi creşte inima să ştiu că românii mă apreciază. Pentru că aprecierea oamenilor de la tine, de acasă, e cea mai importantă. (…)

Multă vreme poate că publicul nu a fost foarte deschis către cineva din afara țării care cântă în limba hindi. Probabil că munca de atâția ani de zile și efortul pe care l-am făcut cumva au fost răsplătite și am fost acceptată până la urmă de publicul din India.”, a declarat vedeta tv.

De succes pe plan profesional se bucură și frumoasa artistă Diana Matei. La vârsta de 40 de ani, cântăreața are o carieră impresionantă în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Și Mihaela Rădulescu face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă. Vedeta arată spectaculos și se află într-o formă fizică de invidiat. Aceasta nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii îndrăznețe pe Instagram.

Ce spune frumoasa artistă despre iubitul ei faimos, Salman Khan

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de celebrul actor Salman Khan. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă, însă relația lor a fost una controversată. Iulia Vântur a încercat mereu să fie discretă în ceea ce privește planul amoros. Vedeta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubitul ei celebru.

,,El a fost cel care m-a încurajat de fapt să merg pe drumul acesta, chiar și atunci când eu nu credeam. Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit și asta m-a și convins la un moment dat când mi s-a spus: ‘Ai primit un dar, folosește-te de el și îmbunătățește-l!

Acela a fost momentul în care am decis să iau lecții de canto, astfel încât cei care mă scultă să aibă într-adevăr o experiență completă. Trebuie să fii acolo prezent sută la sută, despre asta e vorba și în actorie și în muzică. Dacă dai totul, dacă te implici cu totul, nu ai cum să dai greș și oamenii simt chestia asta.”, a mărturisit aceasta.

La vârsta de 41 de ani, Iulia Vântur are o carieră impresionantă și este extrem de apreciată de public. Aceasta face furori de fiecare dată când apare pe scenă, iar în viața privată se declară o femeie fericită alături de iubitul ei celebru.

Adauga un comentariu