BZI LIVE

LIVE VIDEO – Iulian Cozianu, președintele Sanitas Iași, în studioul BZI LIVE. Liderul angajaților din sistemul sanitar va vorbi despre lipsa de personal din spitale, o problemă gravă cu care se confruntă acum unitățile medicale

Publicat: 15 oct. 2020

Iulian Cozianu, președintele Sindicatului Sanitas Iași vine în studioul BZI LIVE să prezinte o situație gravă cu care se cpnfruntă spitalele în această perioadă de pandemie. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman de vineri, 16 octombrie 2020, de la ora 13.00, primește zilnic plângeri din partea personalului epuizat, bolnav care trebuie să suplinească și munca colegilor aflați în concediu medical. Un număr important dintre angajații spitalelor care îngrijesc pacienți diagnosticați cu Covid-19 sunt infectați cu coronavirus și nu se pot prezenta la serviciu.

„Lipsa de personal este cea mai stringentă problemă cu care ne confruntăm în această perioadă critică. Personalul este epuizat, unii au probleme de sănătate și cei care rămân să lucreze în spitale sunt suprasolicitați”, a declarat Iulian Cozianu.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu