Cancan

Iulian este mort! Acuzaţii GRAVE ale mamei. Tatăl băiatului, dus la detectorul de minciuni

Publicat: 08 nov. 2019

Copilul de 8 ani dispărut sâmbătă din Pecineaga a fost găsit mort în zona bazinului 1 de colectare şi deversare a dejecţiilor de la o fermă din apropierea casei băiatului.

Astăzi, părinţii lui Iulian urmau să fie duşi la detectorul de minciuni. Decizia Poliţiei vine după acuzaţiile grave ale mamei care susţine că nu este exclus ca însuşi tatăl lui Iulian să fie implicat în dispariţia micuţului, potrivit România TV.

Femeia consideră că vinovat de dispariţia fiului ei este chiar tatăl acestuia. Cei doi sunt despărţiţi, iar copilul trăia alături de tatăl lui. Ea spune că bărbatul a vrut să se răzbune pe ea şi de aceea l-ar fi dat intenţionat de acasă pe băieţel. De când s-au despărţit, mama spune că nu a fost lăsată să îşi vadă copilul, iar acesta este ameninţat şi bătut fără milă de tatăl lui.

Şi locuitorii din Pecineaga susţin că tatăl băiatului a anunţat cu întârziere dispariţia copilului, Iulian fiind de negăsit de dimineaţă. Apoi, spun oamenii, când autorităţile, dar şi localnicii au plecat la căutări, el a stat în fata crâşmei din centrul comunei, a băut şi a fumat.loading...

Adauga un comentariu