Cancan

Iuliana Luciu, în ipostaze sexy la plajă. Frumoasa vedetă a făcut senzație cu formele sale perfecte

Publicat: 11 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iuliana Luciu în ipostaze sexy la plajă. Frumoasa vedetă a făcut senzație cu formele sale perfecte
Iuliana Luciu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori cu aparițiile sale sexy la tv sau la evenimentele mondene.

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Iuliana Luciu, s-a afișat în ipostaze sexy la plajă și a atras privirile tuturor. Focoasa șatenă se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își etaleze silueta fără cusur ori de câte ori are ocazia. Frumoasa vedetă a făcut senzație cu formele sale perfecte și a încins imaginația multor bărbați.

Iuliana Luciu, apariții sexy la plajă

La vârsta de 35 de ani, Iuliana Luciu are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Deși în ultima perioadă a apărut mai rar în lumina reflectoarelor, aceasta este extrem de activă în mediul online și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare și ținute sexy.

Recent, focoasa șatenă a făcut furori pe plajă în Mamaia după ce s-a afișat într-un costum de baie incendiar, care îi punea în evidență formele fără cusur. Iuliana Luciu a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Vedeta și-a luat o binemeritată vacanță după ce a reușit să ducă la bun sfârșit un proiect de suflet, acela de a fi DJ într-un club exclusivist din Monaco.

,,Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate – DJ invitat la Monaco!”, a scris aceasta în dreptul unei fotografii postate în mediul online.

Iuliana Luciu se bucură din plin de celebritate și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Vedeta a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine.

,,Nu pot să zic că sunt adepta unui stil de viață sănătos, că mai mănânc și dulciuri și fast-food, îmi place mâncarea. (…) E o dietă cu alimente diverse, astfel că în fiecare săptămână am mâncat altceva. Regimul este bazat pe multe lactate şi legume crude, dar şi pe carne şi peşte, în diferite combinaţii, cu multe salate.”, a dezvăluit aceasta.

Și sora vedetei, nimeni alta decât Nicoleta Luciu, se mândrește cu un corp de invidiat și pozează sexy ori de câte ori are ocazia. O altă vedetă care face furori cu ținutele incendiare și silueta perfectă este actrița și prezentatoarea Alina Pușcaș. Deși nu a acceptat să pozeze nud în revistele de profil, aceasta își surprinde fanii cu fotografii îndrăznețe.

De ce nu are un iubit îndrăgita vedetă

Iuliana Luciu s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, însă a încercat mereu să fie discretă și să își țină planul amoros departe de ochii curioșilor. De ceva vreme, aceasta este singură și nu își dorește momentan să se implice într-o relație. Recent, Iuliana Luciu a dezvăluit de ce este singură și nu are un iubit.

„Nu prea am timp pentru viața personală, că filmez foarte mult. Adică, ajung la filmări undeva la ora 10:30 și plec undeva pe la 12:30 noaptea. Am timp să dorm și cam atât… Și să mă mai distrez și eu din când în când, că sunt tânără. (…) Bărbații vin, vorbesc cu mine. Eu vorbesc cu ei și cam atât. Sunt sociabilă până la un punct, dacă se sare calul, atunci pun stop. (…) Sunt foarte pretențioasă, dar nu pot să spun că eu caut ceva la un bărbat.”, a declarat aceasta.

Iuliana Luciu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori cu aparițiile sale sexy la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta are o carieră de succes și se bucură de aprecierea publicului autohton.

Adauga un comentariu