Stiri si curiozitati

Câți copii are Ilie Dumitrescu și cu cine. Marele secret din viața fostului fotbalist

Publicat: 28 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți copii are Ilie Dumitrescu și cu cine. Marele secret din viața fostului fotbalist
Ilie Dumitrescu are patru copii din doua casnicii si o fata dintr-o relatie pasagera

Celebrul fotbalist Ilie Dumitrescu are mai mulți copii cu mai multe femei. Fostul sportiv are în spate o carieră de succes cu un palmares impresionant. Pe plan personal însă, viața sa a fost una mai tumultoasă. Acesta a fost căsătorit de mai multe ori și are copii din fiecare căsnicie.

Mai mult decât atât, fostul fotbalist are un copil din “flori” de la vârsta de 17 ani.

Cați copii are Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a fost căsătorit pentru prima dată cu Nela. În urma acestui mariaj au rezultat doi copii: Dani (31 ani) și Sică (26 ani). Povestea de dragoste din aceștia s-a terminat în anul 1995 când au divorțat. Motivul ar fi fost chiar cea care urma să îi devină a doua soție.

Letiția Badea, căci despre ea este vorba, s-a cunoscut cu Ilie Dumitrescu în anul 1993 în cadrul emisiunii “Ceaiul de la ora 5” de pe TVR2. Aceștia au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a fost marcată de multe momente romantice.

Presa mondenă de la acea vreme scria despre faptul că fostul fotbalist ar fi cucerit-o pe aceasta cu un dar neașteptat. Ilie i-a oferit un tablou de Grigorescu și un buchet de flori. După 14 ani de relație, cei doi au divorțat. În urma mariajului dintre Ilie si Letiția au rezultat doi copii: Toto (22 ani) și Mayra (16 ani).

Pe lângă cele două căsătorii, fotbalistul a mai avut parte de mai multe relații pasagere cu Teodora Vochin, Elli Kokkinou sau Roxana Dita, fosta concurentă la Miss Playboy România.

Într-un interviu recent, Ilie Dumitrescu a recunoscut că are o slăbiciune pentru femeile frumoase.

“Mie mi-a plăcut foarte mult Tottenham, dar acolo m-am nenorocit. Am plecat de aici, am ajuns acolo, jucător important. Avem o sumă importantă în cont. Viața la Londra este senzațională. Aer, parfum, tot. Nu am fumat niciodată, nu am băut niciodată tărie, doar vin și șampanie, dar mi-au plăcut foarte mult femeile. Drept urmare și acum sunt singur.”, a povestit Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu are un copil din “flori”

Ilie Dumitrescu are patru copii legitimi și o fiica din flori. În prezent aceasta are 33 de ani și trăiește în Copenhaga, alături de soț și cei doi copii.

Elisabeta Nenciu a înțeles faptul că dragoste cu sila cu nu se poate și a renunțat să spere că într-o bună zi ar putea avea o relație normală cu tatăl ei.

Ilie Dumitrescu nu s-a văzut niciodată cu Elisabeta, însă cu ceilalți copii acesta are o relație destul de apropiată.

Cine este Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu are 62 de selecții și 20 de goluri la echipa națională, a jucat mijlocaș ofensiv. Fostul internațional a participat cu echipa națională a României la CM 1990 Italia, CM 1994 SUA și CM 1998 Franța.

Ilie Dumitrescu a jucat la Steaua, FC Olt, Tottenham, Sevilla, West Ham, Club America și CF Atlante. S-a retras la 29 de ani de la Steaua. A încercat o carieră de antrenor, dar a renunțat în 2010 după nouă ani în care a activat la Oțelul Galați, FC Brașov, România U21, AEK Atena, PAOK Salonic sau Steaua.

Ilie Dumitrescu are patru copii din căsătoriile pe care le-a avut cu Nela și Letiția.

Adauga un comentariu