Coronavirus

Ivermectina, inamicul coronavirusului? Dr. Pierre Kory, președintele FLCCC Alliance: „Dacă o iei, n-o să te îmbolnăvești” – Video

Publicat: 18 ian. 2021
Dr. Pierre Kory

Există o sumedenie de teste și studii clinice pe diferite medicamente existente pe piață, care, conform acestora, ar ajuta la combaterea infecțiilor cu COVID-19. Printre acestea, se numără și invemectina, dar în varianta ser, nu pastile.Medicamentul Ivermectina a fost descoperit la sfârșitul anilor ’70, și este un derivat dihidro al avermectinei. Substanța din Ivermectina provine exclusiv dintr-un singur microorganism izolat la Kitasato Intitute, Tokyo, Japonia din solul japonez.

Ivermectina a avut un impact imens de benefic în îmbunătățirea vieții și bunăstării a miliarde de oameni în întreaga lume. A fost introdus inițial ca medicament veterinar. Ivermectina ucide o gamă largă de paraziți interni și externi la animalele comerciale și la animalele de companie. Acum este utilizat gratuit ca unic instrument în campaniile de eliminare a ambelor boli la nivel global.

Dr, Pierre Kory, președintele Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), cere guvernului Statelor Unite să analizeze de urgență multitudinea de date care arată .

Informațiile arată că medicamentul are abilitatea de a preveni Covid-19, de a bloca dezvoltarea formelor severe în cazul celor deja infectați sau chiar de a ajuta în tratarea cazurilor grave.

Dr. Kory a fost audiat de Comisia Senatului în Probleme de Securitate și a insistat ca autoritățile medicale din Statele Unite (NIH, CDC, FDA) să revizuiască de urgență studiile existente și să traseze direcții medicilor pentru a prescrie medicamentul ca tratament pentru Covid-19.

„Foarte multe date sunt disponibile, din foarte multe state din întreaga lume, informații care arată eficiența miraculoasă a Ivermectinei. Efectiv distruge transmiterea acestui virus. Dacă o iei, n-o să te îmbolnăvești”.

Împreună cu echipa sa de cercetători, a dezvoltat un protocol de prevenție împotriva Covid-19, denumit I-Mask+ Protocol.

„Ivermectina, în combinație cu respectarea elementelor din I-Mask+ Protocol, pot salva sute de mii de vieți omenești din întreaga lume, oameni care nu trebuie să moară în așteptarea distribuirii la nivel global a vaccinurilor”, a spus dr. Kory în fața comisiei.

Protocolul cuprinde indicații privind profilaxia bolii, dar și metoda de tratament pentru pacienții care se află în stadiul incipient al bolii.

Prevenția presupune, pe lângă respectarea gesturilor de protecție, administrarea următoarelor medicamente:

Ivermectina – pentru cei cu risc ridicat – 0,2 mg / kg corp – o doză în prima zi, una în ziua a treia, apoi o doză la fiecare patru săptămâni. Pentru cei care au intrat în contact cu un bolnav Covid-19 – 0,2 mg / kg corp – o doză în prima zi, una în ziua a treia.

Vitamina D3 – 1.000 – 3.000 mg / zi

Vitamina C – 1.000 mg de 2 ori pe zi

Quercetin – 250 mg/zi

Zinc – 50 mg/zi

Melatonină – 6mg înainte de somn ( creează somnolență)

Pentru pacienții depistați pozitiv, cu forme ușoare sau asimptomatici, se respectă protocolul și se administrează în plus Aspirină – 325 mg / zi.

Dozele de Ivermectină se calculează în funcție de greutatea corporală, așa cum este exemplificat în tabelul de mai jos:

Dr. Kory este contrariat de lipsa de cooperare a autorităților medicale privind autorizarea medicamentului, care și-a dovedit incontestabil eficiența. „De ce nu se poate autoriza, având în vedere gradul de eficacitate? S-a întâmplat cu Remdesivir, un tratament cu rezultate îndoielnice, cu un preț mult, mult mai mare. NIH trebuie să revizuiască datele de urgență și să se facă o recomandare”.

FLCCC Alliance a fost împiedicată în distribuirea datelor științifice pe care le deține, referitoare la Ivermectină, pe rețelele de socializare, inclusiv pe Facebook. Mai multe pagini care aparțin organizației au fost blocate.

„Este o nevoie critică de a informa autoritățile medicale din SUA și din lume. Este o soluție care nu poate fi ignorată sau cenzurată”, avertizează Kory.

Adauga un comentariu