Cancan

Jador a făcut dezastru la Ruby în sufragerie. Cum l-a găsit artista la ea acasă

Publicat: 05 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jador a făcut dezastru la Ruby în sufragerie. Cum l-a găsit artista la ea acasă
Jador a făcut-o lată acasă la Ruby, după ce i-a spart o masă din sticlă și s-a tăiat la picior

Recent, după ce a dat curs unei invitații, Jador a făcut dezastru la Ruby acasă, manelistul reușind să-i distrugă masa din sufragerie. Fostul participant la sezonul 2 al Survivor a fost intrigat de masa plină cu bani și i-a făcut o pagubă însemnată acesteia. În plus, manelistul Jador s-a și accidentat la picior, după ce s-a tăiat într-un ciob de sticlă.

Pe artistul Jador și pe interpreta Ruby îi leagă o mai veche prietenie, astfel că cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună. În trecut, cei doi au avut mai multe colaborări, ba chiar la un moment dat ei au participat la un proiect alături de Nea Mărin. Au scos chiar și câteva melodii de succes, astfel că au rămas în bune relații. Recent, însă, celebrul manelist a lăsat-o cu pagube serioase pe cântăreață, după ce i-a spart masa din living.

Jador a făcut dezastru la Ruby în sufragerie

Jador a fost din nou protagonistul unei gafe de proporții. Invitat acasă la Ruby, colega lui de breaslă, solistul a încercat să facă o glumă, numai că totul s-a trasformat într-o pagubă destul de însemnată pentru cântăreață. Se știe că glumele sunt la ordinea zilei la Jador, astfel că ori de câte ori se întâlnește cu niște artiști cu simțul umorului nu are cum să nu facă ceva memorabil.

De data aceasta, însă, Jador era pe cale să o dea din râs în plâns, și asta pentru că în urma gafei făcute el s-a tăiat la picior. Cu toate acestea, cântăreața Ruby nu a putut ezita și a filmat tot dezastrul produs, iar apoi a împărtășit momentul cu fanii de pe rețelele de socializare.

Cert este că Ruby are acum sufrageria distrusă, după ce Jador și mai mulți prieteni au venit la ea pentru a se uita împreună la o emisiune TV unde au participat împreună. Ei bine, după cum îl știm pe celebrul manelist, mereu cu glumele la el, acesta a spart o masă de sticlă plină cu bani din casa artistei.

Jador s-a accidentat la picior

Se pare că masa de sticlă pe care Ruby o avea în living, plină cu bani, s-a dovedit o atracție serioasă pentru Jador, atunci când a mers să o viziteze pe artistă. Deși inițial a vrut să facă o glumă, manelistul a reușit, într-un moment de neatenție, să spargă mobilierul și să o lase pe brunetă cu o pagubă însemnată.

„Nu cred! Mi-a spart ăsta masa. Jaguarul este… nu pot să cred! Nu pot să cred, nu pot să cred! A făcut imposibilul posibil!”, a exclamat Ruby pe Instagram.

Dar faptul că Jador a lăsat-o pe Ruby fără una dintre cele mai scumpe piese de mobilier din locuință nu a fost singurul lucru care l-a plasat pe Jador în centrul atenției. În plus, artistul s-a ales și cu o accidentare la picior atunci când a încercat să ocolească cioburile împrăștiate prin casă, căci s-a tăiat.

„Doamne, s-a și tăiat, mi-a spart și masa!”, a exclamat Ruby pe rețelele de socializare.
„Bă, m-am tăiat. M-am tăiat pe bune. E sânge, uitați-vă! Nu fac mișto!”, a completat-o Jador pe cântăreață.

Adauga un comentariu