Cultural

Jador a vorbit despre banii câștigați din dedicații. Cu cât rămâne artistul la finalul spectacolelor

Publicat: 20 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Jador a vorbit despre banii câștigați din dedicații. Cu cât rămâne artistul la finalul spectacolelor
Jador a participat la podcastul moderat de Jorje unde a vorbit despre banii câștigați din dedicații și despre parcursul său artistic

Ionuț Dumitrache, cunoscut sub numele de scenă Jador, a discutat despre banii obținuți din dedicații. Artistul se bucură de o popularitate mare în România, având numeroase concerte atât pe plan intern, cât și internațional.

De curând, cântărețul a participat la un podcast în care a discutat despre începuturile sale, dar și despre viața sa amoroasă.

Jador a vorbit despre banii câștigați din dedicații

În cadrul podcastului lui Jorge, Jador a relatat o poveste despre una dintre cele mai mari sume câștigate din dedicații. El a explicat de ce a existat o perioadă în care nu primea dedicații, chiar dacă era apreciat de public pentru prestațiile sale artistice.

„S-a întâmplat în Anglia. Mi-au dat oamenii bani. A fost o perioadă când n-am acceptat bani la dedicații, vreun an de zile, după când am început să zic: „bine, hai”, s-a dat drumul la bani. Eu consideram că de ce să le iau banii la oameni, că e o escrocherie asta. După insista unul sau chiar se supărau că nu le luam banii: „cum adică, dacă mie îmi place, de ce nu iei banii? E adevărul. Mie îmi place de tine, vreau să-mi cânți, ia banii ăștia.” „Dă-i încoace.” Atunci am făcut mai mulți bani în seara aia.”, a spus Jador.

Cu cât rămâne din banii pentru dedicații

Deși dedicațiile pot genera sume considerabile, Jador nu se poate bucura de ele în totalitate. Artistul are o echipă de 9 persoane care îl însoțește la concerte, implicând costuri suplimentare, mai ales pentru deplasările în afara țării.

Jador a discutat despre cheltuielile semnificative asociate cu o deplasare în străinătate pentru a onora un contract artistic, incluzând costurile pentru echipă.

„Nu-s banii mei 10.000 de euro. Acolo merg cu oameni. Ca să se înțeleagă. Cheltuielile mele, doar ca să duc 9 oameni, că atâția oameni am, sunt mari. Pentru instrumentele mele să le duc în Germania costă 200 de euro doar o orgă, iar eu am două.  Plus clarinet, vioara. Plus biletele de avion la oameni, plus hoteluri, mâncarea lor. Nu pot să mă duc la om, rupt de foame, venit de pe drumuri.

Cele mai multe concerte eu le am în afara țării. Dacă nu se simte omul să mă pună la masă, eu trebuie să le dau de mâncare la oameni, iar la 9 bărbați, te duce 500 de euro o masă, lejer.”, a mai povestit Jador.

Recent, Jador a participat la podcastul moderat de Jorje unde a vorbit despre banii câștigați din dedicații și despre parcursul său artistic.

Comentarii
Adauga un comentariu