Cancan

Jador are probleme de sănătate. Artistul nu se simte deloc bine

Publicat: 27 feb. 2021
Jador

Jador este unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor. El a adus multe puncte echipei sale și a fost foarte determinat încă de la începutul competiției. Totuși, se pare că artistul a ajuns într-o situație dificilă, pentru că starea lui de sănătate nu este deloc una bună și se teme că nu va mai putea face față probelor așa cum trebuie.
Jador de la Survivor se simte slăbit

Jador a evoluat bine de-a lungul emisiunii Survivor. Celebrul artist a avut un parcurs interesant și face parte dintre cei mai buni concurenți, dar este și cel mai iubit de către cei de acasă.

Jador nu s-a plâns niciodată și nu a lăsat să se vadă că are probleme, dar acum a răbufnit. Faimosul a mărturisit că nu se simte deloc bine de ceva timp, din punc de vedere fizic. El a slăbit și simte că este sleitde puteri din cauza faptului că nu au mâncare suficientă. În plus, are și o problemă din naștere, care se pare că acum a început să-i dea bătăi de cap.

„Mă simt nașpa din punct de vedere fizic. Nu am fost expus niciodată la atâta foame, mușchii mei s-au cam dus. Din cauza unei probleme la naștere și fiind expus la efort am problema asta, nu foarte gravă, dar mă poate afecta pe viitor.

Și eu îmi doresc pe viitor să cânt la nunți și să dansez cu oamenii. Nu e o problema foarte gravă, dar mă afectează pe unele trasee, chiar dacă nu o arăt și mă arunc cu capul înainte. Am un psihic foarte puternic, am plecat de la minus 5 și am ajuns să am ce băga la stomac. Familia mea e mândră de mine. Nu pot să nu recunosc că dau tot ce pot până mă ajută corpul.

Corpul meu mă lasă încet , încet!”, a spus Jador.

Adauga un comentariu