Prima pagină » Cancan » Jador și Oana Ciocan s-au căsătorit? Cei doi ar fi făcut pasul cel mare în Dubai

Jador și Oana Ciocan s-au căsătorit? Cei doi ar fi făcut pasul cel mare în Dubai

25 apr. 2024, 09:51,
BZI.ro, în Cancan

După ultima postare din mediul online fanii au ajuns la concluzia că Jador și Oana Ciocan s-au căsătorit. Cei doi ar fi făcut pasul cel mare în Dubai.

Deși detaliile exacte nu au fost dezvăluite, se pare că imaginea era legată de un eveniment important.

Jador și Oana Ciocan s-au căsătorit?

După o scurtă vacanță în Dubai, Jador și Oana Ciocan au decis să își mute viața în emirate. Această schimbare semnificativă vine la scurt timp după cererea în căsătorie emoționantă făcută de Jador în cadrul emisiunii Survivor All Stars. Mutarea în Dubai pare a fi un nou capitol în povestea lor de dragoste, oferindu-le șansa de a explora un nou mediu și de a crea noi amintiri împreună.

La scurt timp după anunțul precedent, artistul a stârnit din nou curiozitatea fanilor online printr-o postare enigmatică. Deși nu a precizat clar, a dat de înțeles că el și Oana Ciocan s-ar fi căsătorit. Totuși, mesajul său ambiguu lasă loc de interpretări, sugerând fie filmarea unui videoclip muzical împreună, fie un eveniment important din viața lor de cuplu.

Deși artistul nu a oferit detalii concrete, fanii din secțiunea de comentarii au intuit deja ce s-a petrecut și s-au grăbit să le transmită felicitări pentru o căsnicie lungă și fericită.

„Mulțumim, Doamne, pentru tot!”, a scris Jador în mediul online, în dreptul filmulețului postat.

Oana Ciocan, despre comportamentul lui Jador

Jador a împărtășit cu fanii săi un moment inedit din relația sa cu Oana Ciocan, prin intermediul unui clip postat pe Instagram. În această filmare, artistul avea o conversație profundă cu iubita sa despre subiectul romantismului.

În timp ce era filmată, Jador a întrebat-o pe Oana dacă el este sau nu romantic. Chiar dacă artistul încerca să pară indiferent, Oana l-a dat de gol, în fața tuturor, și a spus că este extrem de romantic.

Tânăra a mărturisit că iubitul ei o înconjoară constant cu dovezi de afecțiune, oferindu-i flori și cadouri și fiind mereu un sprijin pentru ea. Cu toate acestea, este nedumerită de ce el refuză să-și declare dragostea în mod clar.

Oana Ciocan: Da. Jur că ești. Bine, m-am obișnuit să nu recunoști.
Jador: Eu, romantic? Doamne ferește de așa ceva!

Oana Ciocan: Da! Dar stai un pic! De ce nu recunoști? Dar chiar vreau să te întreb de ce nu recunoști că ești romantic? Vii și îmi aduci flori, îmi aduci cadou de fiecare dată când pleci la cântări și te întorci, te trezești și îmi faci cafeaua, mă ajuți la lucruri.

De curând, fanii artistului au ajuns la concluzia că Jador și Oana Ciocan s-au căsătorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024