Cancan

Jador trece prin momente grele. ”Atât de mulți oameni în jurul meu, de fapt sunt singur”

Publicat: 24 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jador trece prin momente grele. Atât de mulți oameni în jurul meu de fapt sunt singur
Artistul se vede tată în viitorul apropiat

Jador, fostul concurent de la Survivor România 2021, trece prin momente grele. Cântărețul este la momentul actual unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din țară. Ionuț, pe numele lui real, se poate bucura de realizările sale de până acum.

Cu toate acestea, viața sa a fost mereu zbuciumată. De la despărțirea de Georgiana și până la cearta cu Bogdan Mocanu artistul a avut tot felul de clipe grele peste care a fost nevoit să treacă.

Jador trece prin momente grele

În viață succesul nu iți este suficient pentru a te simți împăcat cu tine sau pentru a te simți cu adevărat bine. Despre aceste lucruri a vorbit și cântărețul pe contul său de Instagram.

„Încă de când eram mic îmi doream să fiu cântăreț, mi-a plăcut muzica enorm, am făcut sacrificii, n-am mâncat, multe lucruri lăsate la o parte, familie, tot, tot, tot, nu-mi pare rău. Mă uitam la oameni cunoscuți și îmi doreau să fiu ca ei, vedeam oamenii în jurul lor, oamenii care îi iubeau, iar acum că am ajuns ca ei mi-am dat seama de fapt că deși sunt atât de mulți oameni în jurul meu, de fapt… sunt singur”, a mărturisit Jador pe contul lui de Instagram.

După ce a eșuat în planul său de a se împăca cu Georgiana, femeia despre care spune că este marea lui dragoste, Jador a ajuns să se certe și cu bunul său prieten Bogdan Mocanu. Se pare că fostul concurent de la “Puterea Dragostei” s-a supărat pe manelist, după ce pe acesta l-ar fi luat gura pe dinainte și ar fi făcut declarații controversate la o emisiune TV.

Bogdan Mocanu, despre cearta cu Jador

Bogdan a recunoscut de curând faptul că îl vede pe Jador ca pe un frate, însă cuvintele pe care le-a spus în fața telespectatorilor au avut o anumită putere.

„ Nu m-a deranjat ce a zis, ci cine a zis. Este un om de milioane, cu un suflet mare, mereu am spus lucruri frumoase despre el. Și dacă vreodată s-a pus problema să nu fie ceva bun de zis despre el, am ales să tac. Poate ce a spus Jador nu a fost chiar indicat.

Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun. El mă știe, mă cunoaște, este fratele meu, vrea să aibă grijă de mine. Nici nu se pune problema să îi fie milă de mine sau ceva. O să am o discuție cu el. Cred că mă cunoaște mai bine decât mama. Nu este o persoană rea, doar trebuia să pună mai mult accent pe ce a spus. Acum cuvintele lui au o anumită putere”, a mărturisit Bogdan Mocanu, la un post de televiziune.

Ce tarif are Jador pentru a cânta la evenimente

Odată cu notorietatea pe care a dobândit-o și mai mult la Survivor România, Jador a crescut prețul pentru o noapte de cântat, la o petrecere. Cei care îl vor chema să le cânte, vor trebui să scoată din buzunar o sumă uriașă. Dacă înainte de a pleca la competiția din Republica Dominicană artistul Jador cerea pentru a întreține atmosfera unei petreceri în jur de 2000 de euro, acum fostul „faimos” nu cântă fără 6000 de euro, potrivit unor surse.

Adauga un comentariu