National

Jador, veste total neașteptată la doar două luni de la logodna cu Oana Ciocan! Artistul se pregătește să dea din nou lovitura

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jador veste total neașteptată la doar două luni de la logodna cu Oana Ciocan Artistul se pregătește să dea din nou lovitura
Jador, veste total neașteptată la doar două luni de la logodna cu Oana Ciocan! Artistul se pregătește să dea din nou lovitura

Chiar dacă urmează să se căsătorească, Jador a dat vestea în țară că este în căutarea unei noi domnișoare, care trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Să fie frumoasă, cu un aspect fizic frumos și disponibilă începând de săptămână viitoare.

Artistul nu s-a gândit deloc la „consecințe” în momentul în care le-a cerut fanelor sale să îi trimită în mesaj privat, pe rețelele de socializare, imagini cu ele, pentru a o alege pe cea mai sexy. Iată despre ce este vorba, de fapt!

Artistul se pregătește să dea din nou lovitura

Jador se declară un bărbat fericit și împlinit alături de logodnica sa, Oana Ciocan. Cu toate acestea, este în căutarea unei noi tinere, care să „spargă” toate normele la capitolul frumusețe și senzualitate.

Motivul este unul singur și nu, nu acela că artistul este în căutarea unei noi iubite, și pentru că are nevoie de o tânără pentru a apărea într-un nou videoclip, ale cărui filmări vor avea loc săptămâna următoare. Petru a se asigura de faptul că va face cea mai bună alegere, cântărețul le-a cerut tuturor fetelor interesate, care cred că se potrivesc, să-i trimită imagini „explicative” în mesaj privat.

„Aștept poze cu voi în privat! Mulțumesc! Caut cea mai frumoasă fată și cea mai sexy pentru un clip în București, filmare săptămâna viitoare”, a scris Jador în mediul online.

Tatăl lui Jador, mărturisiri sincere despre viitoarea sa noră

În urmă cu circa două săptămâni, tată lui Jador a vorbit cu sinceritate despre noua relație a fiului său, dând din casă detalii neștiute. Chiar dacă artistul susține că actuala relație este cu totul diferită față de precedentele, părintele său a ținut să precizeze faptul că aceleași dorințe și impulsuri de a se căsători le-a avut cu fiecare iubită din viața sa.

„Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. (…) Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o.

Dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală! Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore. Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă ghes, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri, dar până la urmă ceea ce contează e faptul că cei doi trebuie să se înțeleagă amândoi pe chestiunea asta.”,
a declarat tatăl lui Jador, conform Playtech.ro.

Adauga un comentariu