Bursa Barfelor

Jale prin cabinetul unui parlamentar. Munci grele intelectuale pentru angajați

Publicat: 04 mart. 2021

Babetele cele hâtre continuă rubricuța de astăzi cu o altă treabă de pe la noi de prin târg. De data asta, babetele țin să vă mai povestească una mai amuzantă despre Mariusică Brobodea și gașca lui de băjeți useriști. Pentru că nu-l mai bagă nimeni în samă la Bucale, unde e și el unul din câteva sute, Brobodea caută din nou să dea din coate prin târg ca să-și facă imagine pe aici.

Pentru că el nu prea rezistă la băutură e cam nasol atunci când pune mâna pe telefon și începe să scrie pe feisbuci. Cică bajeții care-s pe lângă el plătiți să-i posteze aberațiile pe net se iau cu mâinile de cap când se apucă să citească ce scrie ăsta și se dau de ceasul morții să șteargă repede ce pot ca să nu vadă boborul. Că după aia își cam dau toți cu firma în cap de aiurea.

Comentarii
  • Mai gugumete ,acum un an si jumatate ne-ai scos in strada pe esplanada Oancea , ca se construieste ilegal un bloc , mincinosule , iti faceai campanie pe minciuni .Te anunt ca blocul este gata si locatari lui iti dau o muie PSD , mincinosule.Astept reactia satanistilor, Lgbtistilor ,trans-frigiderilor si lesbienelor de la usr+.

  • Boule, agariciul de Chirica ti-a dat o muie, cu tot cu PSD si PNL, cand au votat golania aia de bloc, dar tu dai vina pe altii!

  • Pt.@Klaus , voi nu puteti da muie ca nu aveti cuc,voi doar s-o luati puteti, fie la dos fie la gurita satanistilor homalaii , voi cu limbuta si curuletu , trans-frigiderilor !

Adauga un comentariu