National

Jandarmeria Română distribuie măști și gel antibacterian membrilor clanului Duduianu! Marcel Vela, cel mai slab ministru de Interne din istorie!

Publicat: 06 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jandarmeria Română distribuie măști și gel antibacterian membrilor clanului Duduianu Marcel Vela cel mai slab ministru de Interne din istorie
Jandarmeria Română distribuie măști și gel antibacterian membrilor clanului Duduianu

Jandarmeria Română distribuie măști și gel antibacterian membrilor clanului Duduianu. Momente care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Momente frustrante pentru oamenii de rând se petrec acum la priveghiul liderului unului dintre cele mai violente clanuri din România. Jandarmii împart măşti gratuite şi dezinfectant

Jandarmeria Română distribuie măști și gel antibacterian membrilor clanului Duduianu

În contextul în care, Guvernul PNL îşi dovedeşte incompetentă pentru că nu a reuşit să ofere oamenilor defavorizaţi din România măşti gratuite, acum jandarmii oferă acest tip de protecţie în mod gratuit. Asta în condiţiile în care, clanurile interlope sunt extrem de potente din punct de vedere financiar datorate activităţilor ilicite pe care le au aceştia.

Putem spune că Marcel Vela a devenit cel mai slab ministru de Interne din istoria României. Niciodată în istorie, instituţiile de forţa nu au acţionat atât de slab, practic temători în faţa unor astfel de clanuri. Ori, dacă instituţiilor de forţă care ar trebui să ne protejeze, le este frică, atunci oamenilor de rând cum le este?

Bogdan Berechet, şeful Poliţiei Capitalei vede alt film

Bogdan Berechet, șeful Poliție Capitalei e convins că oamenii legii fac treabă bună, cel mai probabil se uita la un alt film.

„Am luat legătura cu organizatorii evenimentului pentru a pune la dispoziție măști și dezinfectant. Este o măsură specială în contextul pandemiei”, a declarat colonelul Laurențiu Ciobanu, de la Jandarmerie.

„Vă asigur că am avut dispozitive suficiente încă de ieri. Trebuie să vă precizez că vorbim de un spațiu privat, un imobil unde are loc acest eveniment și unde s-a încercatlimitarea accesului în interiorul acestuia, La final, s-a transmis mesajul pentru cei care nu au înțeles au fost aplicate sancțiuni contravenționale. Încercăm să îi identificăm pe toți cei care au participat și să îi amendăm”

Traian Băsescu avea dreptate! Instituţiile de forţă din România sunt doar în defensivă

Într-o declaraţie făcută ieri, 5 august 2020, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu afirma faptul că autorităţile de forţă din România au ajuns să stea numai în defensivă. Contextul este unul extrem de dificil pentru România, mai ales din cauza faptului că odată cu pandemia de COVID-19 au fost afectate şi ‘operatiunile’ interlopilor în vestul Europei, iar aceştia se întorc în România.

„Că s-or omorî între ei, s-or omorî între ei, dar fac lucruri mult mai ticăloase: își împart țara, își împart orașele, își împart zonele de acțiune… Pentru că oamenii ăștia nu sunt în câmpul muncii și trăiesc într-un lux exorbitant. Traficul de mașini continuă să-l facă, că de asta și-au lăsat o parte din bandă pe unde au fost până acum. Traficul de carne vie merge înainte fără probleme, traficul de droguri funcționează, taxele de protecție le impun acum…

Vedeți ce au pățit chiar maneliștii, cărora le iau banii sau le dijmuiesc sumele pe care le încasează. Asta înseamnă că statul trebuie să se ranforseze foarte rapid pe zona asta.

Degeaba-mi spune domnul chestor Despescu că substituie DGIPI cu o unitate specială pe care a înființat-o acum un an și jumătate, doi ani. DGIPI era o structură care era infiltrată peste tot. După protocoale, SRI s-a retras din supravegherea grupărilor de crimă organizată”, a declarat Băsescu.

Adauga un comentariu