International

Joe Biden şi-a fracturat piciorul după o joacă cu animalul de companie

Publicat: 30 nov. 2020
Joe Biden și-a fracturat piciorul după ce s-a jucat cu câinii
Joe Biden și-a fracturat piciorul după ce s-a jucat cu câinii

Preşedintele ales Joe Biden (78 de ani) şi-a luxat glezna după ce a alunecat în timp ce se juca cu câinele său, conform unui anunţ făcut duminică de biroul său, transmite Reuters.

„Razele X inițiale nu au arătat nicio fractură evidentă, dar examenul său clinic a justificat imagini mai detaliate”, a declarat duminică doctorul Kevin O’Connor. „Scanarea CT de urmărire a confirmat fracturi ale oaselor cuneiforme laterale și intermediare ale președintelui ales Biden, care se află la mijlocul piciorului. Se anticipează că va necesita probabil o cizmă de mers pe jos timp de câteva săptămâni.”

Joe Biden şi-a fracturat piciorul după o joacă cu animalul de companie

Duminică mai devreme, biroul lui Biden a anunțat că va fi examinat de un ortoped „din abundență de precauție” după ce și-a răsucit glezna jucându-se cu câinele. Duminică seară, președintele Donald Trump a scris pe Twitter : „Fii bine în curând!”

Biden, care a sărbătorit 78 de ani pe 20 noiembrie, este cel mai vechi în vasta președinte din istoria SUA.
În timpul campaniei, campania Biden a publicat un rezumat al istoricului medical al lui Biden , care a arătat că fostul vicepreședinte era sănătos și apt pentru președinție. Comunicatul a inclus rezultatele unui examen fizic efectuat de O’Connor, medicul de îngrijire primară al lui Biden din 2009 și directorul de medicină executivă de la George Washington Medical Faculty Associates. O’Connor a scris că Biden este „un bărbat sănătos, viguros, în vârstă de 77 de ani, care este apt să îndeplinească cu succes atribuțiile Președinției”.

Familia Biden are doi câini , Major și Champ, ambii ciobănesc germani. Bidens l-a încurajat pe Major din Asociația umană din Delaware și și-a oficializat adoptarea în noiembrie 2018. Champ s-a alăturat familiei Biden în timpul tranziției prezidențiale din decembrie 2008, la câteva săptămâni după ce Biden a devenit vicepreședinte ales.

 

Joe Biden si-a exprimat intentia de a lua cainii la Casa Albă

Președintele ales unește iubitorii de câini și oamenii de pisică aducând o „primă pisică” care să se alăture celor doi ciobănești germani ai săi. Joe Biden si-a exprimat intentia de a lua la Casa Alba pe cei doi câni dar va adopta și o pisică.

Noua primă familie va include deja doi ciobănești germani, Champ și Major , care îi vor însoți pe cel de-al 46-lea președinte SUA și pe soția sa, dr. Jill Biden, la Washington DC la inaugurarea sa din 20 ianuarie. Acum, în ceea ce pare a fi un alt pas spre încercarea de a uni o națiune fracturată, Bidenii au dezvăluit că vor aduce și o pisică cu ei, ceea ce înseamnă că Casa Poporului va deveni din nou ceva din casa unui animal de companie.

Comentarii
  • In titlu apare fracturat, in textul articolului spune negru pe alb ca nu e fractura. Aceasta situatie arata un mecanism lipsa undeva, pe fluxul publicistic! Alo, trezirea! Va fac o cafea?

Adauga un comentariu