Razboi în Ucraina

Joe Biden spune că este îngrijorat de viitorul ajutorului oferit Ucrainei

Publicat: 04 oct. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Joe Biden spune că este îngrijorat de viitorul ajutorului oferit Ucrainei
Joe Biden spune că este îngrijorat de viitorul ajutorului oferit Ucrainei

Dezordinea din rândurile republicanilor de pe Capitol Hill provoacă îngrijorare pentru președintele Joe Biden, în timp ce lucrează pentru a asigura noi finanțări pentru Ucraina, lucru despre care a spus că va ține un discurs important în curând.

„Ma îngrijorează”, a spus Biden la o zi după ce reprezentantul Kevin McCarthy a fost demis din funcția de președinte al Camerei, „dar știu că există o majoritate de membri ai Camerei și Senatului în ambele partide care au spus că sprijină finanțarea Ucrainei”.

Principalii candidați la post și-au exprimat poziții diferite cu privire la Ucraina

Comentariul lui Biden vine în timp ce republicanii caută un nou speaker al Camerei. Principalii candidați la post și-au exprimat poziții diferite cu privire la Ucraina. Un grup pro-Kiev care evaluează parlamentarii republicani pentru sprijinul acordat Ucrainei i-a acordat o notă „B” reprezentantului Steve Scalise, care a votat pentru pachetele anterioare de asistență.

Acesta a atribuit reprezentantului Jim Jordan un „F”, cea mai mică notă, arătând la voturile sale anterioare împotriva finanțării Ucrainei. Atât Scalise, cât și Jordan au anunțat că intenționează să candideze pentru funcția de vorbitor.

Biden a susținut că rămâne în interesul americanilor să continue să susțină Ucraina

Biden a susținut că rămâne în interesul americanilor să continue să susțină Ucraina și a spus că va ține un discurs care să explice acest punct. Casa Albă nu a oferit imediat mai multe detalii despre adresa planificată.

Într-un apel telefonic cu liderii mondiali de marți, Biden a spus că „a susținut că știam că majoritatea poporului american susține în continuare Ucraina și majoritatea membrilor Congresului, atât democrați, cât și republicani, o susțin”.

„Nu cred că ar trebui să lăsăm jocul să împiedice blocarea”, a spus Biden.

Deoarece viitorul asistenței aprobate de Congres pentru Ucraina rămâne sub semnul întrebării, Biden a spus că ar putea exista metode alternative de sprijinire a Kievului.

„Putem sprijini Ucraina în următoarea tranșă de care avem nevoie și există un alt mijloc prin care vom putea finanța finanțare”, a spus el, fără explicații.

Comentarii
  • La Capitoliu se face rotatia tradatorilor !
    Tradatorul D.Tramp trece de la fost presedinte la Spiker si apoi va ajunge portar la Capitoliu, pana cand SUA Company Rockefeler va intra in faliment si se va dezmembra in patru bucati, asta daca nu va fi scufundata in ocean de Xi.

Adauga un comentariu