Cancan ultimă oră

Jojo, pe mâna medicilor. Actrița va fi supusă unei intervenții importante

Publicat: 22 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jojo pe mâna medicilor. Actrița va fi supusă unei intervenții importante
Jojo este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară

Jojo este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Celebra vedetă se bucură de mare succes în plan profesional și are o familie minunată, dar se pare că mai sunt și aspecte care o nemulțumesc. În curând va fi supusă unei intervenții chirurgicale, care încă schimba complet viața.

Jojo se pregătește de operație

Jojo este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Vedeta are o mulțime de fani, dar există și o mulțime de persoane care o critică pentru alegerile sale. Mai exact, mulți au zis că a exagerat cu operațiile estetice și nu mai arată deloc ca înainte.

Actrița a fost mereu o femeie asumată și a vorbit despre planurile ei, chiar dacă a riscat să fie criticată. De la ea aflăm acum că se pregătește de o nouă intervenție chirurgicală, menită să o schimbe complet. Mai exact, își va schimba Implanturile mamare, după două decenii de la ultima operație făcută la nivelul sânilor.

“Mi-a luat ceva timp sa imi fac curajul sa fac o interventie care trebuia facuta de ani de zile. Anul acesta insa am zis ca voi face mai multe lucruri pentru mine, ca o sa am grija mai mare de sanatatea mea, de corpul meu si de mintea mea.

Am facut investigatii medicale amanuntite, iar medicul mi-a dat incredere sa imi schimb implanturile si sa le mut sub muschi, pentru ca e mai sigur asa pentru sanatatea mea. Dupa doua nasteri ma gandeam deja de multa vreme la asta, insa mi-a fost teama de inca o astfel de interventie.”, a mărturisit Jojo.

Actrița spune că i-a luat mult timp să ia această decizie, dar crede că este absolut necesar, având în vedere că a dat naștere a doi copii și corpul ei a suferit modificări radicale. A discutat cu medicul și au ajuns la concluzia că această operație trebuie făcută cât mai repede atât pentru sănătatea lui Jojo, dar mai ales pentru a se simți mai bine în pielea ei.

Jojo regretă intervențiile la care a apelat

Jojo a fost printre primele vedete care au apelat la ajutorul medicului estetician. Încă de când avea 19 ani, a decis să își mărească sânii, pentru că era foarte complexată de felul în care aceștia arătau. În timp a mai recurs și la alte intervenții, de care este foarte mândră.

Acum doi ani, însă, Jojo spunea că paradoxal, nu susține chirurgia estetică și că regretă că s-a operat la sâni. Actrița, însă, este mulțumită că nu și-a distrus aspectul natural al fetei prin celelalte trucuri de înfrumusețare.

Adauga un comentariu