Actualitate

Jojo și-a surprins fanii cu aparițiile fără pic de make-up! Cum arată Cătălina Grama Jojo nemachiată

Publicat: 21 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jojo și-a surprins fanii cu aparițiile fără pic de make-up Cum arată Cătălina Grama Jojo nemachiată
Jojo și-a surprins fanii cu aparițiile fără pic de make-up

Jojo și-a surprins fanii cu aparițiile fără pic de make-up. Actrița Cătălina Grama, alias Jojo, se numără printre vedetele care nu ezită să se afișeze nemachiate în mediul online. Chiar dacă are 42 de ani, actrița care în serialul “Clanul”, de la Pro TV, joacă rolul Magdei, soția lui Bebe Măcelaru, este într-o formă fizică de zile mari și are un ten strălucitor și lipsit de riduri.

Jojo și-a surprins fanii cu aparițiile fără pic de make-up

Cătălina Grama, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialul de mare succes, Clanul, de la Pro TV. Jojo este mama a doi copii, Achim, în vârstă de 12 ani, din fosta căsnicie cu Ionuț Grama, ce s-a încheiat în 2012 și Zora, în vârstă de 6 ani, cu actualul soț, actorul Paul Ipate.

Chiar dacă are un program foarte încărcat, actrița este mereu activă în mediul online, unde postează diverse fotografii și clipuri video cu momentele frumoase, importante și inedite din viața ei. Printre aceste postări se regăsesc și imagini în care vedeta apare fără pic de machiaj. Astfel, fanii au observat că Jojo are un ten impecabil, luminos, lipsit de riduri sau pete și este la fel de frumoasă când nu se machiază.

Cătălina Grama reușește să se împartă între carieră și rolul de mamă a doi copii, dar asta nu înseamnă că nu își găsește mereu timp să se îngrijească. Jojo a descoperit o metodă perfectă pentru ea care o ajută să rămână în cea mai bună formă.

„Până la ora 14.00, de o perioadă încoace, nu mănânc nimic. Țin un fel de fasting și nu mai mănânc până în ora 14.00. De fiecare dată beau o cafea cu mult lapte. Trebuie să mă mențin pentru că metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani și atunci există tot felul de tehnici”, a declarat Cătălina Grama.

Ce schimbarea radicală va face după terminarea filmărilor de la Clanul

Cătălina Grama este foarte dedicată rolului din serialul Clanul și reușește cu succes să intre în pielea personajului Magda Udrea, soția intelopului Bebe Măcelaru. Pentru acest rol, Jojo a făcut și sacrifcii, fiind obligată să renunțe la pletele blonde și și-a vopsit părul brunet. După terminarea filmărilor la serial, jojo intenționează să revină la la pletele blonde, pentru că publicul să nu o asocieze cu personajul din serial, în cadrul proiectelor următoare.

„Am discutat cu prietenele mele din echipa de make-up și hair. Mă întrebau dacă o să revin la blond și am zis: «Măi, m-am obișnuit așa deocamdată. Știi că e puterea obișnuinței. Acum atât de mult mă regăsesc în culoarea asta, încât nu știu dacă voi reveni la blond». Cel mai probabil, dacă o să intervină un nou proiect, va trebui să fac o schimbare, pentru că va fi asemănarea mult prea mare cu personajul care deja e foarte cunoscut. O actriță trebuie să facă ce trebuie pentru personajul ei“, a explicat Cătălina Grama.

Actrița a menționat că îi va veni foarte greu să se despartă de personajul ei din Clanul.

„Nu sunt pregătită, dar va trebui să fac asta. Sunt o femeie asumată, o femeie matură, va trebui să mă despart de Magda la un moment dat. În inima mea va rămâne mereu, mă voi despărți de ea cu un sentiment de mândrie și de împlinire, că am făcut ceea ce trebuie“, a mai zis Jojo, care și-a surprins fanii cu aparițiile fără pic de make-up.

Adauga un comentariu