Cancan

Cătălina Grama atrage multe priviri la vârsta de 41 de ani. Cum se menține în formă celebra actriță Jojo

Publicat: 08 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălina Grama atrage multe priviri la vârsta de 41 de ani. Cum se menține în formă celebra actriță Jojo
La vârsta de 41 de ani, Cătălina Grama, cunoscută cu numele de Jojo, are o siluetă de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Cătălina Grama atrage multe priviri la vârsta de 41 de ani. Aceasta se mândrește cu un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Artista are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de Paul Ipate, bărbatul care i-a cucerit inima. Iată cum se menține în formă celebra actriță Jojo.

Cătălina Grama atrage multe priviri la vârsta de 41 de ani

Cătălina Grama, cunoscută de public cu numele de Jojo, este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Jojo arată spectaculos la vârsta de 41 de ani și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy pe rețelele de socializare.

Dincolo de celebritate, vedeta se declară o femeie împlinită și în viața privată alături de Paul Ipate, actualul partener de viață. Cătălina Grama are doi copii superbi și se bucură din plin de rolul de mamă. Actrița reușește de minune să îmbine cariera cu viața de familie și radiază de fericire.

Deși are un program încărcat, Jojo se află într-o formă fizică de invidiat și nu se abate de la câteva reguli stricte care o ajută să arate atât de bine. Mai mult, aceasta a precizat că nu este adepta operațiilor estetice și optează pentru produse naturiste de înfrumusețare.

,,Sunt oameni care trebuie să-și corecteze niște lucruri și atunci poți să înțelegi asta. Dar nu sunt adepta operațiilor estetice, mai ales să umbli la față atunci când nu este cazul. Eu nu vreau să fac asta. Adică, sunt adepta intervențiilor minim invazive. Este normal ca după 40 de ani să ai grijă de tenul tău.”, a precizat vedeta.

Jojo formează alături de Paul Ipate unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia se bucură din plin de rolul de părinți și fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor.

Și celebra actriță Lia Bugnar nu ține cont de vârstă și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Aceasta s-a despărțit de curând de Anghel Damian, iar acesta și-a refăcut viața alături de cântăreața Theo Rose.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa actriță

Cătălina Grama, cunoscută de public drept Jojo, se mândrește cu o siluetă fără cusur la vârsta de 41 de ani. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Aceasta a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare și ce regim alimentar are.

,,E despre cum să nu mâncăm atâtea ore. Am norocul că am niște colegi foarte atenți și pe partea asta pentru că eu din ianuarie nu am mai mâncat carne. Am perioade așa. Nu e vorba de slăbit, e vorba de sănătate. E vorba de cum m-am simțit, nu de cum arăt și am vrut să fac o perioadă așa de detox. Mă simt foarte bine și mai ales pe vară mi-a prins foarte bine. Nu știu dacă în anotimpul rece o să continui, că e mai greu fără carne, dar am reușit.

Zahăr nu consum. Nu pot să mănânc. În ciuda faptului că tuturor celor care mă urmăresc de atâția ani li se pare că eu așa m-am născut, am venit într-o cutie cu mărimile astea, nu este deloc așa. Paul e așa. El poate să mănânce orice pentru că are un metabolism extraordinar. Eu chiar trebuie să fiu atentă la ceea ce mănânc că altfel mă umflu rapid. Într-o săptămână sunt altcineva.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 41 de ani, Cătălina Grama, cunoscută cu numele de Jojo, are o siluetă de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Actrița are o carieră de succes și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Adauga un comentariu