Prima pagină » Cultural » Jorge a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Artistul a trecut printr-o operație

Jorge a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Artistul a trecut printr-o operație

20 mart. 2024, 11:54,
BZI.ro, în Cultural

Celebrul artist Jorge a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Recent, artistul a postat o imagine pe rețelele de socializare care i-a surprins pe fanii săi. Imaginea îl înfățișează pe artist din patul de spital, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la menisc.

Această operație este a doua la care artistul se supune pentru aceeași problemă.

Jorge a ajuns din nou pe mâinile medicilor

Artistul a mai trecut printr-o intervenție chirurgicală în trecut, după o accidentare gravă suferită în timpul unei competiții sportive. Totuși, recuperarea sa a fost foarte rapidă la acea vreme. Cântărețul este optimist și de data aceasta, declarând pe pagina sa de Instagram că se simte foarte bine și are încredere că va reuși să se recupereze rapid.

„Am inima plină de fericire și recunoștință. Nu-mi vine să cred cât de fericit sunt după o operație, a doua la același menisc… Ultimul an a fost foarte dur și cu multe încercări….am strâns mult din dinți la premiera musicalului Mamma Mia, am plâns, am tras mult cu recuperarea și meniscul n-a mai rezistat.

Sunt acum pe patul de spital, am făcut primii pași la 7 dimineața și sunt ca un copil cu o jucărie nouă.”, a scris Jorge, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe internet.

Jorge a fost dat afară de la Survivor All Stars pe motive medicale, artistul pățind la fel ca în ediția trecută când s-a accidentat la genunchi. Plecarea vedetei Pro TV din Republica Dominicană a fost anunțată de Daniel Pavel în consiliul tribal. Jorge a fost nemulțumit de decizie însă a acceptat în cele din urmă verdictul medicilor.

Jorge s-a operat și anul trecut

Anul trecut, Jorge a trecut prin prima intervenție chirurgicală din viața sa. Operația la picior a fost necesară din motive medicale, artistul fiind fericit că nu a avut probleme grave de sănătate până la acea vârstă. Înainte de operație, Jorge a împărtășit cu fanii săi o serie de emoții și gânduri pe rețelele sociale.

„Prima operație din viața mea! Eu nu m-am operat în viața mea! Ba da, m-am operat la ochi. Dar nu am avut niciun oscior, niciun deget, nimic, rupt… Râd că am emoții! Deci mâine dimineață, la prima oră am înțeles că sunt primul pacient, de-aia mă internează din seara asta…”, povestea Jorge din mașină, în drum spre spital.

După experiența prin care a trecut, Jorge a ajuns din nou pe mâna medicilor în urma reality-show-ului la care a participat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *