Actualitate

Jorge, copilărie marcată de drame. A fost ajutat mult și de soție, cu toate că a înșelat-o

Publicat: 30 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jorge copilărie marcată de drame. A fost ajutat mult și de soție cu toate că a înșelat-o
Pentru a ajunge la această fază zen a existenței sale, Jorge a avut de luptat cu multe probleme întâmpinate în copilărie

Jorge este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, însă puțină lume știe că a avut o copilărie marcată de anumite drame. Însă cu multe eforturi și chiar cu ajutor de specialitate, concurentul de la Survivor România a reușit să depășească aceste probleme. Iar un sprijin temeinic a primit tocmai de la soția lui, Ramona Prodea, cu toate că a înșelat-o la începutul relației.

La vârsta de 40 de ani, Jorge este unul dintre cei mai apreciați artiști din showbizul autohton. Cu toate acestea, zâmbetul său și firea deschisă de acum ascund anumite probleme cu care s-a luptat încă din copilărie. Din fericire, artistul a reușit să-și învingă toate temerile cu ajutorul terapiei dar și cu sprijinul necondiționat al soției sale.

Jorge, copilărie marcată de drame și traume

Viața lui Jorge s-a schimbat cu 180 de grade în momentul în care a cunoscut-o pe soția lui, Ramona Prodea. Acela a fost și momentul în care artistul a început să descopere și partea plină a paharului. De altfel, soția sa l-a încurajat să caute ajutor specializat și l-a susținut necondiționat.

Jorge a dezvăluit și că procesul a fost unul deloc simplu, deoarece avea de depășit și unele traume din copilărie. Astfel, gândirea negativă a artistului își are rădăcinile încă din copilărie. Pe atunci, copiii erau educați să vadă mai întâi partea negativă a lucrurilor pentru a nu fi dezamăgiți mai apoi.

„În copilărie eram cu totul diferit. Dacă există cel mai pesimist, eu eram ăla. Doamne ferește. Numai când te gândești la vorba aia: să punem răul înainte. Așa creșteau oamenii înainte. Cum am crescut și eu până la o anumită vârstă. Cred că era concepția asta cumva să te ferești un pic de dezamăgire.

Pui răul în față și cumva te-ai asigurat că în caz că merge prost tu ești pregătit, dar nu zici că 100% reușești să faci acel lucru pe care ți l-ai propus. Nu zici: reușesc pentru că asta vreau, asta îmi doresc. Nu există să nu reușești”, a spus artistul, potrivit ego.ro.

Jorge și Ramona Prodea, relație încercată de la început

După cum a recunoscut Jorge, un ajutor necondiționat a primit tocmai din partea soției sale, Ramona Prodea. Și aceasta în pofida faptului că „faimosul” de la Survivor România a călcat strâmb la începutul relației. Astfel, Jorge nu s-a sfiit să vorbească despre problemele pe care le-a întâmpinat în relația de cuplu, o relație care a debutat, de fapt, cu o prietenie și un parteneriat în afaceri.

Cei doi au reușit să depășească împreună și momentele de infidelitate ale artistului, și-au mai dat o șansă, iar azi relația lor este una extrem de sudată. În plus, pe lângă fiicele pe care le au din relațiile anterioare, Jorge și Ramona Prodea au un băiat împreună, născut în 2017.

„Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri. Însă, ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim”, a mai precizat Jorge.

Adauga un comentariu