Actualitate

Jorge de la Survivor România a făcut studii fără nicio legătură cu cariera sa. „Faimosul” și-a dorit de mic să devină artist

Publicat: 16 ian. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Jorge de la Survivor România a făcut studii fără nicio legătură cu cariera sa. Faimosul și-a dorit de mic să devină artist
Jorge, unul dintre „faimoșii” de la Survivor România, a venit în Republica Dominicană pentru a-și testa limitele

Puțină lume știe că Jorge de la Survivor România nu are studii în domeniul muzical cu toate că are o carieră artistică solidă. Astfel, „faimosul” a absolvit Managementul Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Cu toate acestea, visul lui, de mic copil, a fost să devină artist. În plus, el a moștenit talentul din familie, în special de la tatăl său.

De mai bine de o săptămână, a început cel de-al patrulea sezon al Survivor România, emisiune care îi ține cu sufletul la gură pe telespectatori. Unul dintre concurenții care face parte din echipa Faimoșilor este chiar Jorge, un artist foarte îndrăgit de public! Interpretul în vârstă de 40 de ani susține că a venit în jungla din Dominicană pentru a-și testa rezistența. Cu toate astea, puțini știu ce studii are cântărețul și cum și-a dat seama că talentul artistic a fost moștenit din familie.

Jorge de la Survivor România nu are studii muzicale

George Papagheorghe, cunoscut drept Jorge, a început să cocheteze cu muzica încă din copilărie, de la vârsta de 11 ani. Cel mai mare vis al lui Jorge a fost să devină artist, lucru care s-a și întâmplat. Iar talentul artistic l-a moștenit din familie, mai cu seamă de la tatăl lui.

Puțini știu, însă, ce studii are Jorge, concurentul în cadrul emisiunii Survivor România, ediția 2023. Deși este îndrăgostit de muzică și are o carieră solidă în spate, artistul, în vârstă de 40 de ani, nu a urmat studiile în domeniul muzical! Astfel, acesta a absolvit Managementul Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Jorge s-a remarcat în 2002, când a participat la emisiunea Popstars, ca membru al trupei Cocktail. Avea 20 de ani când a câștigat împreună cu trupa sa concursul cu piesa „Până-n zori”. Practic, aceasta a fost rampa de lansare care a dus la consacrarea artistului din prezent.

Jorge este la a doua căsătorie

Jorge sau George Papagheorghe, cum se numește el în buletin, s-a născut în data de 22 iunie 1982, la Constanța. Artistul va aniversa în curând 10 ani de căsnicie cu actuala soție, Ramona Prodea. Cei doi s-au cunoscut la teatru: el era pe scenă, iar ea venise să îşi aştepte o prietenă, aflată şi ea la repetiţiile aceleiaşi piese.

Ulterior s-au revăzut, după o lungă perioadă de timp, la o întâlnire de afaceri. Cântărețul are o fetiță, Karina, din căsnicia cu Alina Laufer, de care a divorțat în anul 2012. La rândul ei, Ramona Prodea are și ea o fată dintr-o relație anterioară, Ilinca. Iar pe 28 martie 2017, actuala soție a artistului i-a dăruit acestuia un băiețel, pe nume David.

Comentarii
Adauga un comentariu