Local

Jucătorii lui Leo Grozavu trebuie să spele rușinea după meciul cu Sepsi. Politehnica Iași joacă împotriva Universității Cluj în Copou

Publicat: 27 ian. 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Jucătorii lui Leo Grozavu trebuie să spele rușinea după meciul cu Sepsi. Politehnica Iași joacă împotriva Universității Cluj în Copou
Ieșenii au nevoie disperată de 3 puncte pentru a ieși din zona retrogradării

Jucătorii de la Poli Iași trebuie să spele rușinea din meciul de la Sf. Gheorghe, când au pierdut cu 6-0. Însă o altă echipă dificilă vine în Copou. Clujenii de la Universitatea sunt aproape de locurile de play-off, iar 3 puncte sunt obligatorii

Moralul ieșenilor a avut de suferit după o înfrângere atât de drastică, iar clasamentul nu ne ajută deloc. Mai sunt 10 etape până la finalul sezonului, iar deocamdată ne situăm pe locul 14, cu 23 de puncte adunate. După dezastrul de la Sf. Gheorghe, unii fani au cerut deja demisia antrenorului Leo Grozavu.

Politehnica Iași trebuie să spele rușinea din etapa trecută

Jucătorii din Copou trebuie să se redreseze, iar pentru a scăpa de rușinea meciului trecut, 3 puncte sunt obligatorii. Pe data de 28 ianuarie 2024, Politehnica Iași întâlnește formația U Cluj, începând cu ora 17:00. La stadion sunt așteptați mii de oameni pentru a susține echipa locală. Totodată, jucătorii noi au ocazia să demonstreze de ce sunt capabili în fața propriilor suporteri. Brazilianul Allanzinho pare cel mai interesant fotbalist adus în iarnă, fiind înlocuitorul lui Luis Phelipe, plecat la FCSB.

„De fiecare dată, atunci când pierzi un joc, există mai multă apăsare, cu atât mai mult atunci când pierzi de asemenea manieră. Am analizat cu toții, am văzut că s-au repetat aceleași greșeli, nu are rost să mai aducem acum aminte, că nu mai putem întoarce nimic. Sperăm să învățăm din asemenea accidente. Nu a mai fost cazul să pierdem la o diferență așa de mare. Fotbalul dă șansă să ștergem cu buretele pentru ce a fost mai puțin bun și să redevenim acea echipă motivată.

Important este să arătăm pe teren. Mai avem și probleme cu jucătorii accidentați, dar sperăm să le rezolvăm până la ora partidei. În absența lui Silviu Lung Jr., îl avem pe Ailenei, care poate acoperi fără problemă. Este foarte greu să faci o echipă solidă când axul central suferă. În mod normal, nu avem multe schimbări la primul 11, acesta este lotul pe care îl avem. Am încredere că băieții au realizat ce s-a întâmplat, cred că se uită și ei la clasament”, a transmis Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași.

Jucătorii sunt încrezători

Fotbaliștii ieșeni sunt încrezători, însă așa au fost și înaintea meciului cu Sepsi. Acum, fanii cer să demonstreze acest lucru în teren, nu doar înaintea partidelor. În meciul tur, Poli Iași s-a impus cu scorul de 2-0, după un joc întrerupt pentru o zi din cauza ploii.

„Întâlnim un adversar dificil, suntem cu toții motivați, vrem să spălăm rușinea de la Sf. Gheorghe. Sunt foarte sigur că o să facem o partidă bună, duminică, cu U Cluj. După meciul cu Sepsi am vorbit cu toții în vestiar, ne-am motivat, am avut o săptămână în care ne-am pregătit bine, suntem foarte concentrați pentru acest meci acum. Am făcut doar antrenamente pe sintetic, dar nu este nicio problemă pentru noi”, a spus Ștefan Ștefanovici despre meci.

Poli Iași trebuie să spele rușinea din meciul cu Sepsi. Fanii s-au săturat de promisiuni și vor să vadă victorii din partea echipei favorite.

Comentarii
  • Se bagă bani degeaba în jucători noi, au fost atâția care s-au perindat la Poli, au condiții, au tot ce le trebuie, se cheltuie bani aiurea. Nu vreți să înțelegeți că antrenorul și-a atins limitele, că nu poate mai mult? Cu atâtea împrumuturi, Șfaițer va îngropa echipa în datorii și o va lăsa în liga a 3-a.

  • Nu conteaza daca pierdeti, mai baga Chirica vreo doua milioane de euro bani in echipa de fotbal. O sa-i impozitam pe ieseni pana cand vor muschii primarului. O panarama de echipa, vai de mama ei.

Adauga un comentariu