National

Jurnalistul H.D. Hartmann pentru „Dezbaterea Zilei” – BZI LIVE a făcut retrospectiva anului 2022 în România și lume – VIDEO

Publicat: 28 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jurnalistul H.D. Hartmann pentru Dezbaterea Zilei - BZI LIVE a făcut retrospectiva anului 2022 în România și lume - VIDEO
Jurnalistul H.D. Hartmann pentru "Dezbaterea Zilei" de la BZI LIVE

În penultima ediție a emisiunii „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE, cunoscutul analist politic H.D. Hartmann a realizat o retrospectivă incendiară a anului 2022, incluzând toate evenimentele ce au marcat toate aceste luni. De asemenea, jurnalistul a preconizat pentru anul viitor un conflict și mai dur decât cel cu care am avut de a face până acum.

„Va fi un război continuu anul viitor, se va remodela acest război, vor fi mai multe atentate teroriste…”, a spus H.D. Hartmann.

Jurnalistul H.D. Hartmann pentru „Dezbaterea Zilei”

H.D. Hartmann a vorbit pentru „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE despre toate evenimentele ce au avut loc în acest an și au influențat cursul istoriei. Cel mai important de menționat a fost bineînțeles, războiul din Ucraina, aderarea la Spațiul Schengen a României și restul lucrurilor ce au urmat.

„În 2023 va fi un conflict şi mai dur. Propaganda americană minte de rupe în presă românească. Habar nu au Securitate, operaţiuni speciale, da ei se dau specialiști. La ora actuală, nici ucrainenii nici ruşii nu îşi dau cifra oficială. Eu cred cifra spusă de von der Leyen, de 100.000 de morți. Dacă la ora actuală pe linia de contact sunt de fiecare parte în jur de 300.000, realizaţi acum la dublu şi la triplu câţi vor muri anul viitor. Luaţi-o logic şi întrebaţi-vă dacă România va rezista la un atac de 2.000 de soldaţi. Voi trebuie să ştiţi că războiul este tot un produs uman.

Dacă voi susţineţi aberaţia, minciuna, că Ucraina îi bate măr pe ruşi, înseamnă că sunteţi nişte mincinoşi şi nişte mitomani, născuți mincinoși! Eu nu ştiu ce şi unde vedeţi, dar eu mă uit pe hărţi, şi inclusiv alea arată victoria netă a trupelor ruse pe teritoriul ucrainean!

Anul viitor vom observa din ce în ce mai multe atentate teroriste din partea Ucrainei, echipe de sabotori şi atentatori ucraineni! Vom observa o upgradare a terorii și a distrugerilor civile. Nu uitaţi, când au încercat ucrainenii să arunce în aer podul Kerci, ruşii le-au ras 15 % din infrastructura energetică.

Seria de atentate ucrainene a început cu asasinarea fetei lui Dughin. Asasinarea prin bombă a acelei femei, a început seria de atentate ucrainene. Încă nu ştim cine a aruncat NS1 şi 2, ştim însă sigur că nu au fost ruşii. Trebuie să aflăm cine. Ştim sigur că ucrainenii au încercat să arunce în aer şi ţeava de sud, au trimis terorişti pe zona turcă, şi turcii le-au prins. Rușii au informat de atentat. Şi numărul atentatelor va creşte. Și va duce la transformarea conflictului în 2023 într-un model de conflict israelo-palestinian.

Pentru mine ca profiler, a fost extrem de ciudat când prin martie, actoraşul nostru Zelenski vorbea la un moment dat de militarizarea Ucrainei. Ce a fost în mintea lui de a ajuns la o asemenea concluzie? Şi după aia am realizat. Războiul se va transforma cum a fost timp de decenii între Israel şi Palestina. Erau nişte atrocităţi incredibile, acelaşi tip ca şi asasinarea Dughinei. Şi ce făceau israelienii Răspundeau cu armata oficială.

Aşa face şi Zelenski. În baza tentaţiei martirajului, care are în subsolul sau procesul de extremizare de dreapta, religioasă, de secol 17 în Ucraina, în baza acestor fundamente, vom vedea creşterea numărului de atentate teroriste. Centre economice, ţevi de gaz, orice vor putea atinge, vor atinge. Şi vom avea acțiune-reacțiune, acțiune-reacțiune, şi astfel transferăm războiul dintr-o zonă în care putem pierde clar într-o zonă teroristă.

Ucraina nu are nici un fel de şansă în fata Rusiei pe câmpul de luptă într-o zonă teroristă. Dacă e să facă pace, trebuie să o facă în baza rezultatelor pe câmpul de luptă. De asta spun că acest Zelenski minte de sparge, de îngheață apele. El nu poate să facă pace pe aşa ceva, că e realitatea de pe teren. De pe linia de contact a războiului. Și atunci el va transfera acest război într-un război de acțiune-reacțiune. Asta vor face şi teroriştii ucraineni, vor fi consideraţi eroi! Cine va scrie ‘slavă Ucrainei’, va scrie ‘heil Hitler’! „, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Nu mai avem plămânul economic spre exterior”

Analistul politic H.D. Hartmann a atras atenția asupra unor lucruri importante care s-au petrecut în umbra acestui război de uzură din Ucraina, ce ne-au scăpat din vedere. Totodată, România a pierdut o oportunitate fenomenală în această negociere a aderării în Spațiul Schengen.

„Eu cred că pentru România, francezii au o vorbă, că 2022 a fost o oportunitate istorică uluitoare și noi am pierdut-o. Noi trebuia să cerem bază americană militară în România. Nici o ţară care are bază militară americană nu a fost atacată vreodată. Noi am făcut un joc prostesc cu cele 3 mări, dacă ne amintim. Astăzi Polonia este pe poziție de forță în Marea Neagră, uitați-vă cum băltește.

Și am repetat și repet: vectorul american din Baltică nu este numai împotriva Rusiei. Este și va fi întotdeauna și împotriva Germaniei. Ținerea ‘in check’, sub observație a Germaniei. Să nu ne imaginăm că Polonia nu a jucat-o dublu aici. Ei au oameni politici, noi îl avem pe Ciucă și pe Iohannis. Și avem Austria, bineînțeles.

Cine nu a observat anul acesta bine, nu a înțeles un singur lucru. Noi nu am observat la ce se întâmplă în mările care înconjoară Marea Neagră. Uitați-vă cum Azovul e lac rusesc astăzi…

Veți vedea că România rămâne pe zi ce trece fără acces la mările din jurul Mării Negre. Și atunci când nu mai ai acces, devii țărm de lac. Nu mai avem plămânul economic spre exterior”, a conchis H.D. Hartmann.

Adauga un comentariu