Actualitate

Jurnalistul H.D. Hartmann spune cât de departe va merge Vladimir Putin în războiul din Ucraina, în Studioul BZI LIVE – VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 01 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jurnalistul H.D. Hartmann spune cât de departe va merge Vladimir Putin în războiul din Ucraina în Studioul BZI LIVE - VIDEO EXCLUSIV
Jurnalistul H.D. Hartmann a discutat într-o emisiune BZI LIVE despre planurile de viitor ale Occidentului

Jurnalistul H.D. Hartmann, în emisiunea BZI LIVE, a discutat şi despre parcursul pe care-l va avea în viitorul apropiat Vladimir Putin. Având în vedere faptul că preşedintele Rusiei a plecat de jos, având o copilărie mizeră, nimic nu-l va opri să îşi urmeze planurile şi să-şi conducă ţara să fie din noua puterea hegemonică europeană.

„Ca să ne dăm seama, luăm viaţa lui. Porneşte de la un subsol şi ajunge în biroul ţărilor. Aşa cum este şi la palatul musolian. Putin nu este interesat de democraţie. El a ales biroul împărătesei, din apartamentele din Kremlin. El nu a ales biroul lui Stalin, ci biroul ţarinei. Iată o legătură fundamentală. Ţarinele Rusiei sunt fiicile Europei. Biroul lui Putin este feminin, a păstrat mătasea de pe pereţi. Elementele nu sunt de glumă. Ele ne dau funcţiile de înţelegere a mesajelor pe care mintea unui om le are. Ecoul istoriei din zidurile Guvernului României mie îmi dau răspunsurile care duc spre gândurile premierului României. Aşa şi în Rusia. Şi în Franţa. Macron a spus presidentie jupiteriană şi aşa a fost. Putin nu are limită. Nu va arunca cu bomba atomică, este o manipulare totală. Specialiştii au înţeles mesajul. Prin mesajul dat înainte de începutul războiului şi acum spre final, Putin a reconfirmat principalei puteri SUA că principiul dezangajării nucleare rămâne în afara oricărei negocieri. Rusia nu va renegocia statutul de putere hegemonică europeană. Atunci când a apărut confirmarea, Rusia s-a oprit la graniţă. Noi nu intrăm. Iată adevăratele dialoguri. Să ne ferească Dumnezeu că orginalul să fie înlocuit de o copie. Mai pot muri ruşi, dar Rusia va câştiga războiul”, a transmis profilerul H.D. Hartmann.

Jurnalistul H.D. Hartmann, despre relaţia Rusiei cu China

Profilerul H.D. Hartmann, după ce i-a făcut profilul lui Vladimir Putin, a discutat şi despre relaţia Rusiei cu China.

„Putin era cu 6 – 10 ani înaintea noastră. El pregătea deconstrucţia Ucrainei nu pentru că a jenat, tara de 4 ori mai săracă decât România şi statul nostru e sărac. El a folosit Ucraina să distrugă puterea europeană. A anunţat asta atunci când a refuzat întâlniri şi proiectele de dezvoltare a Băncii Mondiale. A refuzat întotdeauna să rupă relaţiile cu China. România a dat Huawei afară, nu Rusia. Primii cetăţenii ucraineni care au fost scoşi cu avioanele au fost chinezii. Nu sunt elemente narative, ci elemente reale. Cel mai mare investitor din Ucraina este China. Atunci când Huawei a fost scos din România au vrut să se ducă în Kiev. Profilul lui Putin nu începe ieri, cu Trump, cu Biden, ci începe în acel apartament din blocul sovietic. Cu o voinţă uluitoare. El va face tot posibilul pentru a reface zidurile Berlinului, dacă nu poate va face zidurile Berlinului în Ucraina. Nu intrăm pe teritoriul superior al omenirii. Războiul este unul local, de intensitate medie. Acum a lăsat Kievul singur şi se duce în sud. Vom vedea ce va face cu Odesa. Tratativele din Turcia au confirmat că Odesa este pe listele de negocieri, altfel era bombardată”, a mai spus jurnalistul şi analistul politic.

Astfel, H.D. Hartmann a abordat într-o emisiune BZI LIVE subiectul amplu dezbătut în aceste 36 de zile, și anume Vladimir Putin în războiul din Ucraina.

Adauga un comentariu