BZI LIVE

LIVE VIDEO – Jurnalistul Iosefina Pascal vorbește despre subiectele momentului la o nouă ediție „Dezbaterea Zilei”, la BZI LIVE

Publicat: 07 dec. 2022

Joi, 8 decembrie 2022, de la ora 14.30, este programată o ediție specială ”Dezbaterea Zilei” la BZI LIVE alături de jurnalistul Iosefina Pascal care va purta un dialog de zile mari alături de moderatorul Valentin Huțanu. Invitata va vorbi despre despre prețul pentru intrarea României în Schengen, despre plicurile suspecte de la Ambasadă, despre manevra din Bulgaria în contextul Schengen.

De asemenea, incisiva invitata va mai aborda despre privatizarea sănătății marca ministrului Alexandru Rafila,, despre cum este distrusă zootehnia și agricultura în România, dar și despre Twitter Files, ce a dezvăluit Elon Musk despre cum acționa la comandă politică.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu