Actualitate

Jurnalistul Mirel Curea aruncă bomba în alegerile din Franța: Vladimir Putin îl are la mână pe Emmanuel Macron

Publicat: 12 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jurnalistul Mirel Curea aruncă bomba în alegerile din Franța Vladimir Putin îl are la mână pe Emmanuel Macron
Vladimir Putin l-ar avea la mână pe Emmanuel Macron

Jurnalistul Mirel Curea a povestit în cadrul unei emisiuni de la evz play despre strategia lui Emmanuel Macron în alegerile din Franța. Acesta este de părere că președintele Franței este santajabil de către Vladimir Putin.

Motivul pentru care acesta a purtat numeroase discuții cu Vladimir Putin este cel în care președintele Rusiei are informații despre cum ofițerii francezi antrenau militarii din trupele Azov:

Este foarte probabil că în următoarele zile să apară o dezvăluire extraordinară pe care ar putea să o facă rușii. O dezvăluire care să explice asiduitatea cu care Macron a stat grămadă pe Vladimir Putin. Nicidecum că să intermedieze o pace, să devină el un pacificator. Pentru ca Putin în campania electorală să nu povestească de ofițerii francezi care instruiau trupele Azov. Doi dintre ei, din informațiile mele, au fost capturați, au fost luat prizonieri de ruși și au explicat ce este cu ei acolo. Dezvăluirile ar putea fi absolut distrugătoare pentru Macron. Puţin are interesul să nu iasă președinte şi să o sprijine pe Le Pen. Este posibil să iasă la iveală dezvăluirea asta. Nu o să îl mai aibă la mână pe Macron dacă iese președinte. Miza lui Macron a fost să nu apară această informație în campania electorală.  afirmat Mirel Curea

Intervenția o puteți urmări de la minutul 29

Adauga un comentariu