Prima pagină » Cultural » Kamara și Ionuț Iftimoaie pe picior de plecare de la Survivor România?

Kamara și Ionuț Iftimoaie pe picior de plecare de la Survivor România?

12 apr. 2023, 09:01,
BZI.ro, în Cultural

Următoare ediție a emisiunii Survivor România se anunță una spectaculoasă, ce va ține telespectatorii cu sufletul la gură. Este posibil ca doi concurenți să părăsească jocul din Dominicană. Pe picior de plecare par să fie Kamara și Ionuț Iftimoaie. Unul se află în cursa pentru eliminare, iar altul pare că nu mai poate.

În ultima ediție a competiției de la Pro Tv s-au făcut nominalizări. Concurenții au votat și l-au trimis pe Kamara în cursa de eliminare cu 7 din 12 voturi. Alături de Kamara este și Dan Ursa, ce a fost propus spre eliminare de către Alin Chirilă. Așadar, cei doi se află în cursa de eliminare, iar publicul este cel care va decide cine pleacă acasă.

Kamara și Ionuț Iftimoaie părăsesc Survivor România?

Urmărind episoadele trecute, Kamara pare să fie în dezavantajat în această confruntare. Dan Ursa este unul dintre favoriții la câștigarea marelui premiu, potrivit caselor de pariuri. De asemenea, fostul Războinic este unul dintre cei mai iubiți concurenți de către public. În cele 14 săptămâni de concurs a reușit să își vadă de drumul lui și nu a fost implicat în niciun conflict, atrăgând astfel simpatia publicului.

Nu același lucru se poate spune și despre Kamara. Artistul a fost protagonistul a numeroase conflicte și nu și-a făcut prea mulți fani în cadrul competiție. Modul lui de a relaționa cu ceilalți concurenți l-a tras în jos și are șanse mari să plece acasă. Însă, rămâne de văzut care o să fie decizia publicului.

Chiar dacă nu se află în cursa pentru eliminare, poziția lui Ionuț Iftimoaie în cadrul concursului este și ea incertă. Sportivul nu se mai simte în largul lui și pare că nu își dorește să mai meargă mai departe. Ionuț Iftimoaie a fost și este implicat în multe conflicte și pare că nu le mai face față. Mai mult, fostul Faimos este marginalizat atât de foștii lui adversari din tabăra războinicilor, cât și de ex-colegii lui din tabăra Faimoșilor.

Se pare că toată această tensiune și singurătate îl macină pe Ionuț Iftimoaie și sunt pe punctul de a-l face să cedeze. În ediția următoarea a show-ului, Ionuț Iftimoaie își va exprima nemulțumirile și neputința și este posibil să vrea să renunțe la concurs.

„Îmi pare rău ca nu m-am cerut afară. Trebuia să o fac, trebuie să o fac! Nu mai suport. Nicicum nu e bine”, spune Ionuț Iftimoaie.

Ce i-a spus Remus Boroiu lui Kamara, înainte să plece de la Survivor România

Ediția din 5 aprilie 2023 de la Survivor România a fost marcată de o nouă eliminare. Seara trecută, Remus Boroiu a fost concurentul care a părăsit show-ul de la Pro TV. După declarațiile efectuate în cadrul consiliului, Faimosul și-a salutat colegii și a schimbat câteva vorbe, înainte de a părăsi definitiv jungla din Dominicană.

După ce numele i-a fost rostit în consiliul de eliminare de către domnul Dan, Remus Boroiu a făcut o serie de mărturisiri în fața tuturor. Deși și-ar mai fi dorit să rămână în show-ul de la Pro TV, faimosul a plecat cu gândul împăcat, strângându-și în brațe colegii care i-au fost alături.

Faimosul a transmis câte un mesaj pentru fiecare concurent rămas în competiția care se filmează în Republica Dominicană. Lui Kamara, de pildă, i-a spus că îi va lipsi mâncarea pe care o pregătea în tabără.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *