Cancan ultimă oră

Kanye West candidează la alegerile prezidenţiale din SUA. Ce anunţ a făcut rapperul

Publicat: 05 iul. 2020

Kanye West este un rapper și producător din SUA, care nu este deloc mulțumit de drumul pe care merge țara sa. Motiv pentru care a decis să candideze la alegerile prezidențiale care vor avea loc în luna noiembrie, ferm convins fiind că poate schimba în bine lucrurile din Statele Unite ale Americii.

„Acum trebuie să îndeplinim promisiunea Americii prin a avea încredere în Dumnezeu, a ne uni viziunile și a ne construi viitorul. Eu candidez pentru președinția Statelor Unite! # 2020VISION „, a declarat Kanye West, potrivit AFP.

În vârstă de 43 de ani, Kanye West are o avere colosală, de ordinul miliardelor de dolari. Într-una dintre melodiile pe care le-a lansat, îl îndeamnă pe ascultător “țintește stelele și, dacă eșuezi, aterizezi pe un nor”. Artistul nu a oferit detalii suplimentare referitor la candidatură să.

Kanye West, întâlnire cu Donald Trump

În ultimii ani, Kanye West a apărut des pe prima pagină a publicațiile tip tabloid din SUA cu problemele sale psihiatrice și cu observațiile controversate despre sclavie. În plus, de fiecare dată când a avut ocazie, și-a manifestat susținerea pentru Donald Trump, cu care, de altfel, s-a și întâlnit în Biroul Oval, în 2018.

„Va veni momentul în care voi fi președintele Statelor Unite„, declara rapperul într-un interviu acordat după întâlnire.

În iunie, artistul a lansat o altă piesă cu puternic tonuri biblice, “Spălați-ne în sânge”. În clip sunt prezentate imagini ale demonstrațiilor anti-rasism care au zguduit, recent, Statele Unite ale Americii.

Kanye West a anunţat, sâmbătă noaptea, că va candida la alegerile prezidenţiale din 2020, scrie Billboard.

„Acum trebuie să ne respectăm promisiunea făcută Americii, având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea şi construindu-ne viitorul. Eu candidez pentru preşedinţia Statelor Unite”, a scris West pe Twitter.

Zvonurile despre o posibilă candidatură a lui Kanye West au circulat şi până acum, după ce în ultimul an s-a implicat mai mult în politică şi s-a întâlnit în repetate rânduri cu Donald Trump.

Deşi West nu a mai transmis nimic altceva, lăsându-i pe internauţi să se întrebe dacă vorbeştee serios sau e o glumă, rapperul a reuşit deja să-şi atragă sprijinul unor nume importante precum Elon Musk. „Ai sprijinul meu complet”, a replicat CEO-urile SpaceX şi Tesla pe Twitter.

Adauga un comentariu